Одiсея АБ -смс-роман- 001

"Моня остовпів, коли у власній спальні побачив коханця дружини з незнайомкою"
                єврейський анекдот

Аркадій Борисович повернувся з відрядження несподівано. Класична ситуація. Денний потяг притарабанив Аркадія Борисовича в рідний Бердичів о 13.50. Ось вона рідна хрущовка. Ось вона рідна квартира. Хотілося відпочити, поки Емма Едуардівна, розкішна дружина Аркадія Борисовича, керує своєю бухгалтерією. Полежати в теплій ванній, випити хересу.

Аркадій Борисович або АБ, як його позаочі називали, тихесенько відчинив двері, поставив валізу, роздягнувся, вдягнув халата і пантофлі, зайшов до вітальні. АБ ніколи не спричиняв шуму та гамору. "Дайте мені спокій!" було життєвим кредо чоловіка зі скрипковим футляром (так його бачили незнайомці). Насправді у відрядження він їздив не зі скрипковим футляром, а з альтовим. Але то таке...

Зайшовши до вітальні, АБ почув гамір у спальні. "Цього ще мені не вистачало. Не дадуть відпочити" - подумав Аркадій Борисович. Але вуаєризм переміг і АБ нечутно прочинив двері спальні на тоненьку щілину.

Те, що Аркадій Борисович побачив, не спантеличило його. Він остовпів, не в змозі відірватися від побаченого. В його родинному ложі віддавалися несамовитому трахові коханець Емми Едуардівни, Степан Ількович та якась юна незнайомка.

АБ спстерігав дива Камасутри хвилин мабуть п'ятнадцять, як якийсь підлітковий бевдзь. Потім Аркадій Борисович повернувся до тями і пішов набирати ванну.


Рецензии
Майже БГ...
Весело, але мало...
Не дочекаюсь, коли дойде до ВГ ;)

Га Дес   10.02.2020 14:33     Заявить о нарушении
Дякую за коментар!

Валентин Лученко   10.02.2020 19:42   Заявить о нарушении