Одiсея АБ -смс-роман- 008

"Коли скінчилися золоті стріли, в хід пішли срібні кулі"
З казок Занзібару
||||||||
Емма народилася під знаком Стрільця з асцидентом в тому ж сузір'ї. Психогеометричний тест показав, що її психотип - трикутник, що вписує в себе квадрат. Ось чому її вогняний темперамент поєднується з аналітичним розумом та природженими управлінськими уміннями. Ось чому, що би вона не вдягла, все на ній виглядає шикарним.

На своїй роботі вона відлаштувала роботу бухгалтерії так, що ця організаційна машина працює, як швейцарський годинник, виготовлений японським майстром. Емма не просто головний бухгалтер, вона - фінансовий директор і мозковий центр великого багатопрофільного підприємства з філіалами по всій Україні. Власне, Емма досі мешкає в Бердичеві лише тому, що тут заховався подалі від бандитів усіх можливих окрасів їх головний офіс. Емму не те, що тішить її статус зірки першої величини, просто вона вміє віддавати належне майстрам. Чи ж вона не Майстер?

Еммина сексуальність проявилася рано, але реалізувалася доволі запізніло, як для дівчат її кола. Можливо тому, що в п'ятнадцятилітньому віці з нею трапився прикрий інцидент. Двоє бевзів на райончику намагалися зґвалтувати фігуристу юнку. але отримала жорстокого откоша. Один отримав удар в живіт штопором з провертанням проти часової стрілки, інший шокований звірячим криком товариша, спочатку зігнувся від болю ударом в гомілку, потім по вухах з двох боків важкими долонями Емми. Завершилася екзекуція кількома влучними ударами по яйцях для обох фігурантів. Доволі холоднокровно Емма витерла кров зі штопора об сорочку одного з придурків, поки той корчився від болю і сказала "Не думайте мститися. Бо застрелю обох. Я - майстер спорту з кульової стрільби". Хто ж знав, що Емма тоді стріляла з впевматичного пістолета. Правда?

Отже, як ви вже здогадалися, першим Емминим чоловіком став Арчі, коли їй виповнилося вісімнадцять. Яке то було шальоне кохання двох Стрільців! Якою потім вони стали прекрасною парою. Як багато вогню було в їхнім ложі.

Емма не була ревнивою. Той, хто насолоджується власною свободою, ніколи не посягне на свободу свого коханого чи партнера. Але те, що втнув її Стефан, ні на яку дурну голову не налазить. Привести курву  в її спальню то є спражній кримінал. Емма ще не вирішила, як покарає цього провінційного Казанову. Але неодмінно покарає.

Емма любить своє тіло. Піклується ним. Але не розпещує. Тому кожного ранку сім кілометрів нордік хайку за будь-якої погоди то є must. Потім контрасний душ. Без сніданку. Тільки узвар з цілющих трав і трохи меду.

Двічі на тиждень по кілька годин Емма проводить на стрільбищі. Вона має свою власну філософію стрільби. Але це дуже інтимний предмет. Ми можемо тільки здогадуватися що то є для Емми.

Коли Емма з'явилася на роботі, секретарка Анатоль Яковича запросила її в кабінет шефа.

- Еммо Едуардівно, вітаю Вас!
- Це ж з чим ще. пане Анатолю?
- Просто з гарним ранком - Анатоль примружив ліве око.
- ЩОсь трапилося?
- Та ні. Хотів дізнатися чи чули новину про Поночовного?
- Звісно чула. Школа хлопака. Але нам що з того?
- Та звісно ж, звісно. Еммо Едуардівно. Тут ось номер одного рахуночка. То ви перекажіть на нього 200 000 євро з нашого офшорчика. Зробіть це самі. Це конфіденційно. - Анатоль перелав її листочка перегорнутого навпіл
- Добре. Зрозуміло.

Емма вийшла.Розгорнула листка. Прочитала. "Номер рахунку. Реквізити банківські. Коментар "Після транзакції листок спаліть будь ласка"

||||||||


Рецензии