CoviD-19

                Русский
Дорогие верующие! Вера ваша прекрасна, и хороша она благодаря вам! Берегите себя в это ненастное время вирусной атаки! Введите временное право или правило молитвы в уединении, дома. Избегайте, по возможности людных мест, используйте маски для защиты от заражения, если приходится посещать такие места. Это предохранит вас и ваших близких от смертельной инфекции, новой пандемии. Инфекция распространяется и сама и с происками сатаны. С заботой и предосторожностью ко всем вам, Майкл Улин.

                Белоруский
Дарагія вернікі! Вера ваша выдатная, і добрая яна дзякуючы вам! Беражыце сябе ў гэта непагодлівае час віруснай атакі! Увядзіце часовае права або правіла малітвы ў адзіноце, дома. Пазбягайце, па магчымасці людных месцаў, выкарыстоўвайце маскі для абароны ад заражэння, калі даводзіцца наведваць такія месцы. Гэта засцеражэ вас і вашых блізкіх ад смяротнай інфекцыі, новай пандэміі. Інфекцыя распаўсюджваецца і сама і з інтрыгамі сатаны. З клопатам і перасьцярогаю да ўсіх вас, Майкл Улін.

                Украинский
Дорогі віруючі! Віра ваша прекрасна, і хороша вона завдяки вам! Бережіть себе в цей непогожий час вірусної атаки! Введіть тимчасове право або правило молитви на самоті, будинки. Уникайте, по можливості людних місць, використовуйте маски для захисту від зараження, якщо доводиться відвідувати такі місця. Це охоронить вас і ваших близьких від смертельної інфекції, нової пандемії. Інфекція поширюється і сама і з підступами сатани. З турботою і пересторогою до всіх вас, Майкл Улин.

                Немецкий.
Liebe Gl;ubige! Dein Glaube ist sch;n und gut wegen dir! Pass auf dich auf in dieser rauen Zeit eines Virusangriffs! Geben Sie ein vor;bergehendes Recht oder eine Gebetsregel in Abgeschiedenheit zu Hause ein. Vermeiden Sie nach M;glichkeit ;berf;llte Orte und verwenden Sie Masken, um sich vor Infektionen zu sch;tzen, wenn Sie solche Orte besuchen m;ssen. Dies sch;tzt Sie und Ihre Lieben vor einer t;dlichen Infektion, einer neuen Pandemie. Die Infektion breitet sich selbst und mit den Machenschaften Satans aus. Mit Sorgfalt und Vorsicht an euch alle, Michael Oulin.

                Польский.
Drodzy wierz;cy! Wasza wiara jest pi;kna i dobra przez was! Zadbaj o siebie w tym trudnym czasie ataku wirusa! Wprowad; tymczasowe prawo lub zasad; modlitwy w odosobnieniu w domu. Unikaj, je;li to mo;liwe, zat;oczonych miejsc, u;ywaj masek w celu ochrony przed infekcj;, je;li musisz odwiedzi; takie miejsca. To ochroni Ciebie i Twoich bliskich przed ;mierteln; infekcj;, now; pandemi;. Zaka;enie rozprzestrzenia si; samo z machinacjami Szatana. Z trosk; i ostro;no;ci; dla was wszystkich, Michael Oulin.

                Казахский
;;рметті діндарлар! Сенімні; ар;асында ;демі ж;не жа;сы! Вирусты; шабуылды; осы ;осымша уа;ытында ;зі;ізге ;ам;орлы; жаса;ыз! Уа;ытша ;;;ы;ты немесе ;йде намаз ережесін енгізі;із. М;мкіндігінше халы; к;п жиналмайтын жерлерден аула; болы;ыз, егер м;ндай жерлерге бару керек болса, инфекциядан ;ор;айтын бетперде пайдаланы;ыз. Б;л сізді ж;не жа;ындары;ызды ;лімге ;келетін инфекциядан, жа;а пандемиядан ;ор;айды. Инфекция ;зін ж;не Шайтанны; айла-амалдарымен таралады. Майкл Оулин, барлы;ы;ыз;а са;ты;пен.

               


Рецензии