24. 05. 2020 Word and deed

Я всем сейчас здесь покажу внизу на текстах. Какие профили мне стал преподносить мой удивительно очаровательный и преданный мне Tinder. И я намеренно не разделяю тексты от разных исполнителей. Пусть всё останется инкогнито. Скажу лишь что под каждым этим текстом находится прекраснейшее тело великолепной и успешной женщины во множестве её достойных фоток. Хотя я этого даже и не заявляю в моём личном профиле. Я имею в виду успешность. Для меня это ровно ничего не говорит. Даю здесь всё без перевода. Сами разберётесь. И моя книга теперь уж обращается на мировой англоязычный богем. Я букву а намеренно здесь опустил. Без объяснений. Ещё признаюсь честно. Что я пока не знаю. Не знаю есть ли честность в этих текстах. Ведь против меня теперь работают профессионалы из всех специальных служб мира. И уровень их работы только сейчас поднялся на такой ошеломительно высокий уровень. Чего я также признаюсь не ожидал. Но тем и лакомней мне будет та конфетка. Которую я отыщу себе в достойнейший поход. Смотрите сами. Wait and see. And smile. Smile. Smile.

Do not lose time on daily trivialities. Do not dwell on petty detail. For all of these things melt away and drift apart within the obscure traffic of time. Live well and live broadly. You are alive and living now. Now is the envy of all of the dead.

Let’s see...I am 5’9 and I love anything that gets my endorphins going, laughing and living in the moment. I am an easy going, “Sure, let’s try it” kinda girl.

I have two away at college and a 15 year old at home.

Dark chocolate gummy bears, yoga, a really strong cup of coffee, a good hike are just a few of my favorite things. What about you?

I am an art historian. Writing a book in Venice this winter. Don’t know many people here... interested in making new friends....

I have a lot of nice bedrooms! Empty nest too!

Alcohol and 420 free.

Do you like history, politics, economics, philosophy, synonyms and scenic routes? Are you passionate about yourself and what you do?

Swipe right...

I am very outgoing, love to travel and I am well traveled.  I was an expatriate.  Life is short, so live it to the fullest. Humor is very important, I love being silly.

I do not support 45.

I'm 5'7" & an educated business professional.

I am looking for someone who is affectionate, respectful, loves to travel, can carry on a conversation,loves animals, and is caring.

No plans on meeting in person for now.

If I'm the only one asking questions, I'll stop asking.

И в заключении скажу. Мне тут звонок пришёл незваный. Из СА from USA. Не знаю я его. Или он был уж удалён из всех моих контактов. Я не успел снять трубку. Послал такой же звон назад. Лишь на мгновение. Я говорю как есть. Живу я лишь сейчас. И я пока не знаю. Как я буду относиться к таким звонкам. The end.
P.S. What‘s the hell. Products to me from our store. In front of my so usual and simple door. I didn't order it. Done.


Рецензии