ñÎðíý ãÓôî öàìÀðî ãèíÎíà ñÝ

ñÎðíý ãÓôî öàìÀðî ãèíÎíà ñÝ. ñÀé ìèðèãÀòî çóìÀí äèíÎ. ãÓä éèêÎñî ìàðÈãî ÷èìÀíî äÎñ. êóðîñÀí. ñàìÅðî ãóòÎíà çÓ. Åçî çóìÈðî êåìÀíî ñÀ. êóðîíÀñ. õåìÀïî çÓ. ìÎé êèðÎìî çåìÀðî äÝ. öÓí.

ñàðú¨ ÷åìÎòî ñåìÓðî ãóòÓíî ñÀ. ìàßãî öóìÀíî äÝñà. êîðÈìà ÷Èíè ãîöÎðà. ìÀéãî!.. öÓðî ìÅãî!.. öóðìÀíî ãåìÀíî òÝ!.. öÓ ìàãÈíî!.. êÎðìî ñó¨íî ÷åìÓäî ãÝ. ñàìÀð ãÝòî!.. ñÓðì ÿãÀòî ÷åãÀòî ñÝ!.. êóçÀí ôàãèðÎòòýí çÈ!.. ìàßã öÎðî!.. ìÈã çóßòî ôàíÅðî ãóöÀíî äÝ. ñÅðì ßãî!.. öÓð!.. ìàãÓ!..

øàðàãÅí ôåçÎíî öÓðî ìóñÀ¸. ÷Åð ìàãÓñî!.. ñÓì!.. çÀí éèëèõÎööýí ôàðÀíî ãÝ!.. ñÓã!.. ñàßí êóñÎìî ÷èìÀðî äÝ. ÷óãÎí. ôàðÈãî öóìÎðî ÷åìÀðî ãÝ!.. ñÀéì?.. ÷óçîãÀí!.. ñàÞ?.. ìóñòÀð!.. ãÎñ?.. ìàðàñÎô!.. êàéìÎçî.

÷Åð éÎçî ìàíÈãî ÷åãÀäî ñÝ. øÓãî çÝðî!.. ìÀé çóêÎí. øàìÅð ìàñÈíî ÷åìÓãî òÅìî êàëÈìî öÝìî äîñÀð!.. êàëÈìî ÷óìÀãî ñîðàäÈòòà ãÎçý ìàðÈãî ÷Åì!.. öÓã!.. ñÎé ìàðèãÎäî ñåìÀðî çÓðî ìàðÀíî äåìÀðî çÝ!.. ñî¨í ôÀçî. ãåòÎíî ñÀðî êåðîìÀäî ñÎðî ãåìÓí þñÎíî ãàñèìÎäî ôý. õÎë éÈçî. ãÓñî ìåðÎí. ãàßì çóìÎðî êåðóìèßäî çÝñî. ãóñÎí ôÎðã. ÷Èì Þ. ãÓñ ßì. ÷Îã çàìÀô. ñÓã.

àðÀì þñÎòî ÷åìÀãî ñèíÎäî çåìÀäî ñÝ. ñÓð Åçî. ìàãÈðî ÷åìÓãî çåìÀðî äåìÓäî ãÝ. ñÀð ßñ. êóðîçÝé ôàðÈãî ÷åìÀäî ñÝ. ìàðçÓ éèêÀñî ÷åìÀãî äåìÎãî ñÝ. øÓì ßã. öÓð. ìàíÎíã.

÷Óð ãàñÎíî ôàðÈãî çîìÝðî ôÝ. ñÓì ßñ. êÎð äèìèíÎò ôàðÈíã ¨çî ãÝò. ñÓðì ßç. êÎçîáÀí!.. ñÓð. ìÀé çóôÀð éèñÎò. ÷Åðí Þñ. ôÀé íèãÎñî ÷åìÀãî ñó¨äî ñÝ. ìàéöÀð ôÓíä. Åñ êîòÎð. ÷Óì çèòÀñî êîìèäÅòî ñÝô. ñÓð Åñ. ìàñÀé. øàðÈì éÈçî ìàñÎé. ÷Óã. ìÓçî ÷Èìî ñÎìáð. êóòÀí Þñ. ìàðÈí ¸ñÎíî ÷åìÓíî ãÝ. ñÀéã. öóìÅð ìàçÈíî êîöÎðý ìåñóðýçÎòî ôÝ. ñÓéì çÀé. êÎíö åðÎñ ôàðÎíî ãåòÎðî ñÎì. øÓð òú¨íý. øóãÎò. ìàðÈí öóìÎðî ãåòÀìî öÝð. ìÀñú¸ ÷Îíý ãàñÎíî ôåíÀãî öÝ. ñóðÀìá ¨íî!.. ãîñîìÀí ôàðÎã ñåìÎäî ñåìÀíäî ñÝ. ãÓñ ìåðÎã ÷åãÓðî çÝì. ñÓá.

ñÅì Þñî êàëÈìî öÝðî ìóãÎñ. ìàðÀíî öÝðî. ãÓð ¸ñîìÈí ÷åãÀò Þç. êóçäÝö ìåãÀñ. øàðàãÀí Þñ ãàöÀí çåìÀð ãåäîñÎí. ìàðÀé çÀê. øÝð ìÓçî!.. ãàñÀí åñÎò ìóðÎãî ÷åìÀíî äÝ. ÷Óã çÎí. ôà¸ñÀí!..



Ñîëíå÷íûì æàðêèì äí¸ì
7 àâãóñòà 2022 ãîäà,
â âîñêðåñåíüå,
â Îðëå.


Ðåöåíçèè