Звiрина хара капiталiзму

Кривавий бунт і грабежі в «понад державі – опорі вільного світу 21 століття», висвітлюють кожній нормальній людині ту «свободу і демократію», яку США на своїх багнетах несуть в інші країни.
Ви читач, безумовно, в курсі подій цієї драми завдяки небаченій доступності інформації та лже-інформації.

Приводом до погромів охопили США стало вбивство. Негр (або, як прийнято офіційно називати темношкірих людей в США – афроамериканець), Джордж Флойд з Міннеаполіса, чия смерть (25 травня 2020 року), послужила приводом для масового бунту в США, був задушений білим поліцейським. Про це йдеться у висновку офіційної судово-медичної експертизи.

Зверніть увагу, всякий раз грабежам піддаються не заміські палаци правлячої еліти; і жертвами люті знедоленої убогості не стають Гейтси, Чейзи або, хоча б Трампи. Жертвами стають бідні-тобто ті, хто живе від получки до получки.

А справжні господарі США-міжнародні банкіри на чолі з Ротшильдами, і зовсім поза зоною небезпеки – ми навіть не знаємо, де на планеті Земля вони кайфують. Їх немає в»мережах".немає в пресі, їх немає на телебаченні. ЇХ ЯК БИ НЕМАЄ! А є» зробили самі себе " Гейтси, Маски, Макрони та інші.

Ніколи раніше, в людській історії, багаті не були настільки багаті, бідні – настільки бідні, а жебраки – настільки жебраки, як сьогодні, в 21 столітті!
Ніколи раніше, багатство багатих було б настільки захищено і недосяжно як тепер.
Недаремно вони скуповують уми з усього світу і оплачують створення і просування найсучасніших технологій в області озброєнь і контролю за поведінкою «людей».

Сьогодні багатого практично неможливо обікрасти! А ось бідні шукають, як би заробити і хоч трохи бути схожими на багатих.
У природному прагненні зберегти своє біологічне існування жебраки безперервно грабують бідних: зламують їх квартири і машини, зіштовхують бідних бідних під поїзди, підривають автобуси в яких бідні бідні їдуть на роботу (або з роботи, відпрацювавши на багатих кращу частину свого життя), калічать бідних дітей бідняків.
Мерзенна суєта ця прикривається всілякими красивими ідеями, але суть подій проста: жебраки не можуть дотягнутися до багатих, що б пограбувати їх, або хоч попросити милостиню! Чи помітили ви що жебраки, жебракують, в таких місцях, де багаті навіть не з'являються? Наприклад, в громадському транспорті, на вулицях і площах.

Історичний момент досяжності багатих був використаний російськими жебраками в 1917-му році і, все одно, закінчився перемогою міжнародних банкірів (понад-багатіїв) в 1990-му!
В результаті безперервної війни жебраків проти бідних багаті ще більш багатіють, а жебраків стає все більше і більше.

У світлі пожежі нинішніх погромів, звертаю Вашу увагу на зіставлення двох подій, що демонструє той факт, що отруйна брехня і лукавство капіталізму трупними хробаками догризають міф про «суспільство рівних можливостей».

Я звертаю Вашу увагу на подію не менш трагічну, але не викликала в США ні буту, ні навіть засудження дій поліції.
І бути може, нинішня смерть афроамериканця і викликаний нею погром ніколи не трапилася б, якби... дійсно існували «демократія», " в Бога ми віримо!", і "суспільство рівних можливостей".

Подія це, що сталося день - в день, два роки тому - це побиття білої єврейськоамериканської молодої жінки - Емілі Вейнман, 20 років (Emily Weinman, 20, of Philadelphia – для пошуку в Інтернеті), силами трьох поліцейських під командуванням афроамериканського начальника.

Побиття сталося на одному з густо населених Нью-джерсійських пляжів. У вихідний день, (May 25 2018, Memorial Day) і було відображено на відео (поліції і простих пляжників), яке потрапило в місцевий інтернет (див. відео
Причина, що викликала інтерес молодих поліцейських до гарненької жінки на пляжі вельми наївна. Проте, після недовгих розмов, Емілі повалили обличчям в пісок і, поки один з поліцейських утримав її за ноги, інший (більшої статури, рази в чотири перевершує Емілі), наносив їй удари кулаком в потилицю, потім по голові - вбиваючи нещасну ще глибше в пісок.
Пізніше, Емілі подала в суд але програла, так як за рік до побиття вона отримала штраф за погану поведінку.
Влада Нью-Джерсі вирішила не притягувати до відповідальності поліцейського, який явно перевищив свої повноваження, по-звірячому б'ючи жінку.

"- В моїх очах я не злочинець. Я не погана людина", - сказала Вайнман Сі-Бі-Ес (6 червня, 2018) вранці. (Тут необхідно підкреслити, що офіційний статус поліцейського в США – це не кат і не суддя в одній особі!). Емілі також з'явилася в програмі "Доброго ранку, Америка" на наступний день після того, як прокурори оголосили, що вони не будуть висувати звинувачення проти поліції.
Емілі Вайнман заявила, що рішення штату не висувати звинувачення проти офіцера поліції, який бив її показує, що поліція думає, що вони можуть "вийти сухими з води". І вона, таки так, права!

Зверніть увагу, що ніхто з біло-єврейського населення США не наважився підняти свій голос проти поліцейського свавілля і явного беззаконня. Чому? Бути може від того, що біло-єврейська частина населення США відмінно розуміє марність мирного протесту в цьому «суспільстві рівних можливостей», а на відкритий погром вона не здатна - заради збереження нескінченно-мільярдної військової допомоги США Ізраїлю.

І ось суть.
США, перетворені на машину знищення "демократії" і свободи (насамперед на своїй території), несуть народам світу нічого більш ніж поневолення.
Урядові перевороти в інших країнах вироблені США, "майдани" і» кольорові революції " виготовлення США - вони несуть народам інших країн не свободу і процвітання а незліченні жертви, абсолютну залежність від міжнародних банкірів, злидні і моральну деградацію.
***
P.S.
Якщо ви, не зареєстрований читач цього видання, і хотіли б висловити свою думку з приводу даного матеріалу, то можете писати мені на електронну пошту: ap9083377462@gmail.com


Рецензии