Очки, маска и перчатки

Уголовные элементы от души приветствуют режим ношения масок, перчаток и очков в связи с пандемией!
Без базара! Чёрной масти очень удобно скрываться от правоохранительных органов!
Это нововведение позволит не оставлять никаких следов и на видеокамерах будет сложно распознать преступника!
Единственное что раздражает квартирных воров, так это сидение всех граждан дома!


Окуляри, маска і рукавички

Кримінальні елементи від душі вітають режим носіння масок, рукавичок і окулярів у зв'язку з пандемією!
Без базару! Чорної масті дуже зручно ховатися від правоохоронних органів!
Це нововведення дозволить не залишати ніяких слідів і на відеокамерах буде складно розпізнати злочинця!
Єдино що дратує квартирних злодіїв, так це сидіння всіх громадян вдома!




Glasses, mask and gloves

Criminal elements heartily welcome the regime of wearing masks, gloves and glasses in connection with the pandemic!
No market! Black suits are very convenient to hide from law enforcement agencies!
This innovation will allow you to leave no traces and it will be difficult to recognize the criminal on video cameras!
The only thing that irritates apartment thieves is the sitting of all citizens at home!


Рецензии