Пока всё те же на манеже!

Уголок дедушки Дурова с 1919 года принадлежит династии цирковых артистов Дуровых.
Московский Цирк на Цветном бульваре давно уже называют Никулинским. Семья Никулиных руководит им с 1982 года по сегодняшний день!
Цирк был передан по наследству от бывшего директора, легендарного Юрия Никулина его сыну Максиму.
Театр "Сатирикон" основал Аркадий Райкин в 1939 году. Театр перешёл по наследству от Аркадия к Константину Райкину...
А кому передадут по наследству в возвращающейся к феодализму и инквизиции стране (да и передадут ли вообще когда-нибудь) весь Российский кукольный театр? Может отдадут кому-то налево за вкусняшки?
Но пока всё те же на манеже...


Поки все ті ж на манежі!

Куточок дідуся Дурова з 1919 року належить династії циркових артистів Дурових.
Московський Цирк на Цвiтному бульварі давно вже називають Нікулінським. Сім'я Нікуліних керує ним з 1982 року по сьогоднішній день!
Цирк був переданий у спадок від колишнього директора, легендарного Юрія Нікуліна його синові Максиму.
Театр "Сатирикон" заснував Аркадій Райкін в 1939 році. Театр перейшов у спадок від Аркадія до Костянтина Райкіна...
А кому передадуть у спадок в повертається до феодалізму і інквізиції країні (та й передадуть взагалі коли-небудь) весь Російський ляльковий театр? Може віддадуть комусь наліво за вкусняшки?
Але поки все ті ж на манежi...

 


Рецензии