Николас Мадуро и другие

Сегодня видел по тв: Николас Мадуро - президент Венесуэлы оказывается русский!!! Он нормально шпрехал по-русски сегодня, как на родном языке. Я думаю благодаря этому о том, что так любой русский может стать президентом любой страны! Круто!Короче окажется что все русские: Трамп, Меркель - славянская внешность, Син Дзин Пин - якут! Елизавета 2 - русское имя же. Макрон - у нас в России как у него внешность  у одной трети мужчин. Поэтому и отношения хорошие у них с Путиным и дружественные к России страны.

Подтверждение: в камеди клаб Харламов изобразил Ким Чен Ына - не отличить от оригинала, а Меркель - русский мужик Иванов. Путин предложил Ким чен ыну и Меркель пожениться, чтобы поднять их рейтинги и укрепить вертикаль власти и присоединить КНДР и Германию к России. Все к этому и идет уже давно.

Today I saw on TV: Nicolas Maduro - the President of Venezuela turns out to be Russian !!! He spanked normally in Russian today, as in his native language. Thanks to this, I think that any Russian can become the president of any country! In short, it turns out that all Russians: Trump, Merkel - Slavic appearance, Shin Dzin Ping - Yakut! Elizabeth 2 is a Russian name. Macron - here in Russia, like his appearance in one third of men. Therefore, they have good relations with Putin and countries friendly to Russia.

Confirmation: in the comedy club Kharlamov portrayed Kim Jong-un - indistinguishable from the original, and Merkel - the Russian man Ivanov. Putin offered Kim Jong-un and Merkel to get married in order to raise their ratings and strengthen the vertical of power and annex North Korea and Germany to Russia. Everything has been going towards this for a long time.


Рецензии