Чому так легко хакнути нашу цивiлiзацiю?

95% людства складають істоти, які не здатні до критичного осмислення дійсності. Цю тупу масу легко налякати. Страх - найкращий спосіб управління Людиною Прямоходячою. Ця істота не цікавиться своєю історією, вона смутно уявляє ЩО відбувається тут і нині. Про те, що з нею відбуватиметься в майбутньому вона взагалі не думає.

Зараз в епоху доступності задокументованих подій мигулого, артефактів минулого, візуальних свідотсв того, що відбувалося 500-600 років тому, здавалося би дуже легко спростовувати твердження офіційної історіографії. Але масі це не цікаво. Їм треба жерти, трахатися, дивитися порно і пити півасік. Голос 5 % ніхто не чує і не хоче чути.

Тому грав'юри, на яких зображені полюіання московитів на крокодилів в річці Волга, пальми в Астрахані, дерева, які повиростали на руїнах Московського Кремля, Софії Київської, Золоті Ворота Києва цілі та неушкоджені в 1631 році, мало кого цікавлять. Мало того, наявність на грав'юрах 17-18 століть зображень поряд з людьми нашого зросту гігантів зі зростом 2.5-3 метри також мало кого переймає. Ці кричущі факти про нпше недалеке минуле мало кого переймають. Маси вірять в радянські міфи про селянські повстання під проводом Богдана Хмельницького, про п'яниць-козакіів, які сиділи на Січах і гріли свої голі пуза на сонці, маючи смішні прізвища Дерихвіст, Дериземля, Нетудихата і пили там горілочку та грабували Крим і Порту. Маси здатні повірити у все, про що їм скаже тілівізор.
Тому, не дивуйтеся нині, що ковідо-шахраї так легко і невимушено хакнули нашу недолугу, тупу цивілізацію. Вдягайте масочки, бійтеся страшного віруса, що лишає після себе тисячі трупів і готуйтеся до другої, третьої, та стонадцятої хвилі коронавірусу. Ви того варті, поки не почнете мислити критично.

Критичне мислення - єдине чим Людина Розумна відрізняється від Людини Прямоходячої.


Рецензии