Мобильный телефон - метательное орудие

Для многих наших девушек и женщин мобильный телефон - это не только средство общения, обольщения, интеллектуального насыщения и продвижения.
Это и дорогое метательное орудие, которое они по любому поводу и без повода могут швырнуть об пол, уронить в стиральную машину, в унитаз, в кастрюлю с кипятком.
А если дама работает гинекологом или проктологом, то она может забыть телефон в том месте, куда чаще всего смотрят...


Мобільний телефон - метальне знаряддя

Для багатьох наших дівчат і жінок мобільний телефон - це не тільки засіб спілкування, зваблювання, насичення і просування.
Це і дороге метальне знаряддя, яке вони з будь-якого приводу і без приводу можуть жбурнути об підлогу, впустити в пральну машину, в унітаз, в каструлю з окропом.
А якщо дама працює гінекологом або проктологом, то вона може забути телефон в тому місці, куди найчастіше
дивляться...


Mobile phone - throwing tool

For many of our girls and women, the mobile phone is not only a means of communication, seduction, saturation and promotion.
This is also an expensive throwing tool that they can throw on the floor for any reason and without a reason, drop in the washing machine, in the toilet, in a pot of boiling water.
And if a lady works as a gynecologist or proctologist, she may forget the phone in the place where they most often look...


Рецензии