Спортивно-театральний проект Нiколь Князевой

Викладаю ідею, яка допоможе, на мою думку,   перетворити чемпіонські успіхи Ніколь,  а також інших,  талановитих, дитей  планети Земля в   їх  цікаву, улюблену  професію  в майбутньому.
 
Суть ідеї в наступному:

Враховуючі  надзвичайні, природні здібності 10-річної Ніколь,  можна  ставити  сьогодні для неї  та ії, сценічних,    команд  дітей віком 8-12 років, яскраві,   спортивно силові й акробатичні,  номери.  В цих,  театралізованих,  номерах  діти  зможуть демонструвати  не лише  свої,  спортивні та інші таланти, але й одночасно  бути акторами невеличких театральних сцен. /Наприклад,  народних казок,  театралізованих віршів і оповідань для дітей і   т.п./.

Зал сприймав  би  такі номери дуже тепло  і платив непогані гроші за таке музичне, спортивно-художнє, видовище. Безумовно, потрібна буде попередня, потужна реклама по всіх каналах ЗМІ та в інтернеті.

Центром такого Проекту, безумовно, повинна стати Ніколь Князєва,  яка має визначні досягнення:

1. Майстер спорту  міжнародного  класу з воркауту
2. 26-разова рекорсменка світу
3. Номінант "Зірки спортивного світу"
4. "Воїн-спортсмен"
5. Переможниця турніру  зі спортивнох гимнастики, дзю-до, плавання,
міні-гольф,  кросфіт, воркаут

  Разом з Ніколь на  сцені  театру  постійно буде знаходитись значна, підібрана  через конкурс,  команда таких же  обдарованих, в фізичному та акторському сенсі, дітей - юних гімнастів, спортсменів,  дітей з іншими,  яскравими, природними обдаруваннями. Це  постійне  спілкування, ця дружба дітей  може  стати, в майбутньому,  міцною  основою  нового, більш здорового в фізичному і моральному  сенсі,  суспільства  держави.
 
Я думаю, в основі створення і подальшої діяльності такого,  єдиного  в світі,  театру  можуть бути   наступні   етапи:

1. Народження самої ідеї - об'єднання спорту і театру, що вже відбулося.
2. Пошук і ретельний відбір дітей, учасників майбутньої, зоряної, команди Ніколь. /Відкрити  представництво   в усіх  регіонах України, а також в іноземних  державах – Європа, Америка, держави  Сходу та  Азії/.
3. Підбір   штатних команд:
 
    Кервіник - директор
- Зам. директора по організаційним  питанням
- Зам. директора по міжнародним  зв'язкам
- Секретар
- Завідуючий літературною частиною

Технічні  працівникі /инженер по світу, машиніст  сцені,   звукооператор, звукорежисер,  реквізитор, бутафор/   
- лікар   
- вихователі  дітей / викладачи  обов'язкових мов–українська, англійська,  російська/; викладач основ акторської гри;  викладач сценічного руху, акторського фехтування, постановник сценічного бою, пластики
 
Тренери по різніх видах  спорту /бокс, дзю-до, гимнастика, акробатика тощо…/

Творчий  склад: -  режиссер, помічник  режисера балетмейстер, сценограф,   художник по  костюмам

-  менеджер 
-  завідуючий  відділом реклами і продажу   квитків он-лайн
-  бухгалтер
-  касир 

4. Планова підготовка всесвітньо відомих, юних, зірочок і  постановка різних, за сюжетами та жанрами,  вистав.   При  цьому  будуть враховуватись  унікальні,  природні,    дані  кожного з  юних учасників.

5. Поступове залучення   майбутніх зірок до участі в зйомках великого кіно, де будуть освоюватись  ними   вже найскладніші, спортивні трюки, жорстокі бої, небезпечні, скажені погоні і т.п. Це може  відбуватись в період переходу дітей в вікову категорію дівчат і юнаків, коли участь в блокбастерах, безумовно, буде їх особливо приваблювати.

6. Паралельно з цим, юні актори  будуть готуватись  до виконання  ведучих ролей в творах всесвітньо відомих авторів / українська, російська та світова класика /, що дасть їм можливість  продовжити активне, творче життя вже в більш дорослому віці.

7. Завдяки такому,   спрямованному  направленню енергії  в цікаве, творче, русло психіка дітей-зірок, з ранніх років звиклих до всесвітньої слави, буде врятована Це дуже важливий момент, про який, потрібно  завжди   пам'ятати  батькам, вибудовуючи  з дитинства зоряний   шлях  своїх, талановитих, нащадків.

8. Безумовно, для такого, зіркового, Проекту повинен бути створений  яскравий,  що  легко запам'ятовується, музичний бренд.  Його призначення - _  викликати    піднесений, святковий, настрій у  глядачив  перед виставою.  Цим брендом  мають  відкриватися всі спортивно-театральні видовища та фестивалі юних обдарувань.
9. Такою ж яскравою, помітною повинна  бути назва цього  унікального, Проекту.

Назва  цього Проекту - "Театр Ніколь  Князевой".

10. Але головною подією,   без чого Проект не може бути здійснений, має бути термінове зведення  спочатку самої, двокупольної,    будівлі Театру,  де буде проходити  навчання  дітей та  їх  дивовижні  вистави-шоу.  В  цих  виставах  і   буде      зароджуватись чудовий прообраз нової, спортивно  підготовленої,  освіченої  людини,  в якій  гармонійно будуть поєднуватись  спорт,  артистизм  і   висока духовність.

Саме  це, благородне,  поєднання  допоможе  державі    відволікати  від незліченних пороків, пияцтва і наркоти  дітей  не лише  України, Росії, але  й дітей,   онуків і правнуків  тих,   хто цей,  історичний,  Театр   зараз, в  складні  політичні   часи,  буде   створювати.

11. А двокупольним цей святий,  єдиний в світі,  об'єкт повинен бути тому, що в ньому будуть органічно перебувати поруч дві важливі основи життя, без яких людина ніколи не зможе досягти своєї   найвищої,   фізичної  та  духовної, досконалості:  спорт з неодмінним цирком - і яскрава,  тісно пов'язана з життям, театральна   муза.

12. Навколо  театру, безумовно,  повинен бути   парк,   який   має  уявляти собою країну дитячого свята  на зразок  каліфорнійського Діснейленду Уолта Діснея.  В ньому  повинно  бути  безліч   атракціонів і розваг, зразків  флори і фауни  різних країн  світу,   а також  багато  сцен  з улюблених мультфільмів та казок,   відтворених  віртуально  і  в казкових макетах,   що  завжди  подобається    всім - і дітям, і дорослим.

13. Разом із зведенням корпусу Театру необхідно буде  вирішити, на державному рівні,   питання присвоєння  цьому видатному, учбовому і  творчому,  закладу  статусу "Міжнародного,  спортивно-театрального, коліджу для дітей та юнацтва".

Р.S.  Є цікава ідея,  є  п'єса "Альо…  мезозой?" та музика до неї.


http://proza.ru/2012/04/19/213
http://proza.ru/2012/04/19/194

 Прийшов час термінового  втілення в життя чудового, історичного,   проекту "Театр  Ніколь Князевой"! Хто  відгукнеться першим:  влада  України?.. Росії?.. могутні спонсори-міліардери?..   весь,  демократичний,  світ?.. Золотий час спливає, Ніколь дорослішає…

Валерій  МАРРО
Драматург, поэт,  композитор,
автор п'єси "Альо...мезозой?"
Моб:  +38067 9006390
/Wiber+WhatsApp/
23.09. 2020

Фото  із  інтернета


Рецензии