Your turn

Today is full Moon. Today is the day of early August. I feel that something is waiting for me. Я выбросила из головы всех, кого любила. Time passes by. It's my great great pity, great worry. Oh, my time used to be so fascinating, so stunning. В каждой любви заключена смерть, потому что жизнь быстротечна, всё стареет, всё уходит. Maybe I am one of God`s mistakes. Я думаю, что я уже достаточно пожила, всю эту трагикомедию можно и прекратить. I want to fall in love again. To feel fire in my loins now it's blocked. Who knows I guess I need a protection from my wishes. I am only human after all don't put your blame on me. Боже, я боюсь. И всё-так люблю жить. Хочу научиться выбирать её в любых обстоятельствах. Save me, my Lord. Feeling strange, odd & old without my simple obcessions so to speak. Not crying at all. Taking pills that I don't need. Наверное, мне не вернуться в мой странный мир. Сама по себе, без любви и ненависти. Живу в одиночной камере своей комнаты. Анестезия летнего тепла. Deeply hurt & abused by this world. Так, что предпочла спрятаться в персональном аду. Это лето серого цвета. Надо молиться. А время уходит. Замолчать и успокоиться. Приближается медленная и болезненная смерть. Бог поймёт меня. Sleepless nights. I search for sense in the darkness. Returnin to ego. It`s your turn.


Рецензии