Пекло это

Я увидел эту прелесть в одной из групп и не мог пройти мимо. Человек откровенно призывает убивать, а некоторые уроды эту дрянь тиражируют. Более того, это дерьмо целенаправленно несут в массы. Вот она, украинская псевдопатриотическая идеология во всей красе.

Що таке ПЕКЛО ???
ПЕКЛО - це коли приїжджаєш з окопів додому, виходиш на вокзалі і бачиш байдужі обличчя людей.
ПЕКЛО - це коли перші тижні засинаєш тільки під звук телевізора або радіо, тому що незвична тиша давить на мозок. Хтось під горілку, хтось під седативні або транквілізатори, у кожного по-своєму.
ПЕКЛО - це коли твої сусіди не вітаються з тобою, тому що або соромно їм, або наплювати на все.
ПЕКЛО - це коли твої колишні друзі по цивільному життю не знають де ти, як ти, що з тобою, і навіть не телефонують. А може і знати не хочуть, хз, свої проблеми вирішують.
ПЕКЛО - це коли бачиш ужраних в драбадан здоровенних червонопиких довбойобів типу чоловічої статі, коли проходиш повз кафе (ресторану, клубу).
ПЕКЛО - це коли в черзі чуєш, як довго, серйозно і на нервах обговорюють якусь не вартуючу ні копійки хрінь.
ПЕКЛО - це коли ввечері врубаєш ящик, а в ньому щосили веселяться призовно-мобілізаційного віку єврейчики з "95-го кварталу" або запливші українським салом лискучі пики твого Верховного, прем'єр-міністра або просто міністра чи депутата, заганяють фуфло по вухах, як добре, багато і щасливо ти живеш.
ПЕКЛО - це коли сходив на сеанс психо-соціальної реабілітації, на якому соплива, нафарбована в усі кольори веселки, юна матрьошка нав'язливо розпитує, скільки ЛЮДЕЙ вбив ти ... "ЛЮДЕЙ", прикиньте ... і УБИВ, а не знищив. На війні знищують, а не вбивають, дитинко, запам'ятай на майбутнє.
ПЕКЛО - це коли йдеш провідати своїх загиблих побратимів, які віддали своє життя за майбутнє України , а це майбутнє віддає свої голоси тим , хто привів цю війну в їх дім. Хто ненавидить українське . Від цього болить найбільше.
ПЕКЛО - це тоді коли тебе засуджують за те, що ти ризикував заради людей, не давши поширенню ,,рюського мира,,за тих, які не знають ні болю, ні запахів крові, поту і пороху,  , важких поранень, смерті ,, теплість,, окопів. Вони нічого не знають.
Іноді виникає гостре бажання вбивати знову. Тілько тобі вже неважливо, якого ворога, - знищувати окупантів або валити 5-у колону, що руйнує твою Державу зсередини, цинічно і нахабно... І продовжує зраджувати тебе і твоїх братів ...
Війна не ПЕКЛО.
ПЕКЛО - це невдячність і неповага.
Ось чому багато хто хоче назад. До своїх. Де тебе поважають. Де ти свій серед своїх...   (лист бійця з Інтернету )...

Напоминает тест на психическую адекватность. Некоторые пункты откровенно идиотские. Например. "ПЕКЛО - це коли приїжджаєш з окопів додому, виходиш на вокзалі і бачиш байдужі обличчя людей" - блин, я так каждый раз приезжаю, не важно, с моря или от родственников из провинции. Люди заняты сами собой. Или они должны бежать и целовать тебя во все части тела? "ПЕКЛО - це коли бачиш ужраних в драбадан здоровенних червонопиких довбойобів типу чоловічої статі, коли проходиш повз кафе (ресторану, клубу)" - в рестораны и клубы ходят, чтобы бухать, а еще чтобы снять телку. И почему тебе бухать можно, а другим нельзя? Потому, что водка заменяет тебе лекарства? Скажу по секрету, знакомые алкоголики говорят мне то же самое. "ПЕКЛО - це коли йдеш провідати своїх загиблих побратимів, які віддали своє життя за майбутнє України , а це майбутнє віддає свої голоси тим , хто привів цю війну в їх дім. Хто ненавидить українське . Від цього болить найбільше" - ну, тут выход только один, это собрать побратимов и объявить диктатуру, разумеется, избирательное право отменить, за русский язык сажать, запретить 5 квартал, репрессировать еврейчиков шоб не гадили. "ПЕКЛО - це тоді коли тебе засуджують за те, що ти ризикував заради людей, не давши поширенню ,,рюського мира,,за тих, які не знають ні болю, ні запахів крові, поту і пороху, , важких поранень, смерті ,, теплість,, окопів. Вони нічого не знають " -
тебя "засуджують" за то, что ты несешь идиотские идеи в массы. Дойдет дело до суда, и ты будешь стоять там и плакать, ссылаясь на полученные ранения и контузии. Поэтому - если ты утвердительно ответил на несколько пунктов, иди к психиатру, не затягивай с этим. Тут нет ничего постыдного, это - для твоей же пользы, чтобы ты в мирное время в мирном городе никого не убил и не покалечил и тебе потом не пришлось плакать на суде (да, и потом некоторые в таких случаях ссылаются на психические проблемы и просят строго не наказывать). Поделюсь опытом моего деда. Он воевал с 1942 по 1945 и закончил войну где-то осенью 1945 в Маньчжурии. Фронтовики примерно год сидели дома и тихо попивали водку, снимая стресс. А война была куда более масштабная. Заметь, никто особо не быковал, хотя героев было намного больше. Примерно через год все пришло в нормальную колею. Поэтому, если у тебя такие мысли, ты опасен для окружающих, это раз. На окружающих тебе наплевать, это я уже понял. Нет, ты даже ненавидишь их. Они не воевали, не так на тебя смотрят, не на той мове говорят, ватные они какие-то. Ладно. Но ты еще и опасен для себя самого, это два. Сейчас и так люди нервные. Кризис в экономике, ковид, тут еще ты. А если ты кого-то убьешь или покалечишь, на что ты ну очень прозрачно намекаешь, то тебя закроют. Менты радостно заведут на тебя уголовное дело. Родственники жертвы будут требовать твоей крови (срок побольше). Тебе придется платить ментам, адвокатам, платить по гражданскому иску, возмещать причиненный ущерб. Все это ляжет тяжким бременем на тебя и твою семью. Оно тебе надо? Потому не занимайся ерундой. Поисками врагов народа занимались в 30-е годы. Как мы все знаем, ничего хорошего из этого не вышло.


Рецензии