Вiра в Бога

Я Альфа й Омега, говорить Господь, Бог, Той, Хто є, і Хто був, і Хто має прийти, Вседержитель! (Об'явлення 1:8)
Сказав Ісус Христос: Хто має вуха, нехай слухає! (Від Матвія 11:15)
Я і Отець - одно. (від Івана 10:30)

Один Господь, одна віра, одне хрещення... (До Ефесян 4:5)
Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове. (До Римлян 10:17)
А до них Ісус сказав: Де ж ваша віра? І дивувались вони, перестрашені, і говорили один до одного: Хто ж це такий, що вітрам і воді Він наказує, а вони Його слухають? (Євангеліє від Луки 8:25)
А віра то підстава сподіваного, доказ небаченого. (До Євреїв 11:1)
...щоб була віра ваша не в мудрості людській, але в силі Божій! (1 до Коринтян 2:5)
Бо кожен, хто родився від Бога, перемагає світ. А оце перемога, що світ перемогла, віра наша. (1 Івана 5:4)
Ісус же промовив до неї: Дочко, твоя віра спасла тебе; іди з миром собі! (Євангеліє від Луки 8:48)
І сказав Ісус йому: Підведися й іди: твоя віра спасла тебе! (Євангеліє від Луки 17:19)
Ісус же до нього сказав. Стань видющий! Твоя віра спасла тебе! (Євангеліє від Луки 18:42)
І промовив Господь: Я ж молився за тебе, щоб не зменшилась віра твоя; ти ж колись, як навернешся, зміцни браттю свою! (Євангеліє від Луки 22:32)


...Прости, змилосердися, мій Ісусе, серед оточуючих нас небезпек, Своєю Найдорожчою Кров'ю заслони нас. Амінь.
Отче Предвічний! Благаємо Тебе, через Кров Господа Ісуса Христа покажи нам милосердя. Амінь... (Коронка до Христових Ран)

...Христос, Первосвященик майбутнього доброго, прийшов із більшою й досконалішою скинією, нерукотворною, цебто не цього втворення, і не з кров'ю козлів та телят, але з Власною Кров'ю увійшов до святині один раз, та й набув вічне відкуплення (до Євреїв 9:11,12)

Сказав Ісус: ... бо це Кров Моя Нового Заповіту, що за багатьох проливається на відпущення гріхів!
(Від Матвія 26:28)


МОЛИТВА ГОСПОДНЯ (від Матвія 6:9-13)


Віра в Бога - це не міф, не забобони,
Не слова, що кинуті на вітер,
І не людські домисли, закони,
Не поганство, що зневір'ям вкрите.
Віра в Бога - це є Сила та Надія,
Дар Любові для усіх жагучих,
Це є Те, Що прірву зла зачинить,
Збереже Життя сторіч грядущих.


Рецензии