Икра это смерть и яд в хохляндии

На украине наша быдлоидная толпа (или биомасса тупорылых) кормит своих детей "красной икрой". А давайте-ка сделаем анализ.
С вами обычный, и пусть бывший, но зато не продажный "доктор Ай-болит" - Санни Кост.
Систематизована назва за IUPAC:
(RS)-(8-methyl-8-azabicyclo oct-3-yl) 3-hydroxy-2-phenylpropanoate.
Класифікація:
ATC-код A03BA01
PubChem 174174.
Хімічна структура.
Формула: C17H23NO3.
Мол. маса 289.369 г/моль.
Фармакокінетика.
Біодоступність 25%
Метаболізм печінка.
Період напіввиведення 2 години.
Екскреція нирки.
Реєстрація засобу є, й була, та буде дуже довго тільки на хохляндії як нібито пофарбовані ліки.
Атропі;н (лат. Atropinum) — алкалоїд, блокатор М-холінорецепторів, алкалоїд беладони, блекоти, дурману та деяких інших рослин родини пасльонових; одержаний синтетично.
Пригнічує реакцію багатьох органів і тканин на імпульси, що надходять парасимпатичними нервовими волокнами, а також їхню чутливість до введеного ззовні ацетилхоліну.
Атропін зменшує секрецію залоз, викликає розслаблення гладеньких м'язів шлунка й кишок, бронхів, жовчних шляхів, колового м'яза райдужки, прискорює серцебиття, підвищує збудливість дихального центра.
Атропін оптично неактивний: складається з активного і малоактивного правообертального ізомерів. Фізіологічною дією володіє лише лівообертальний енантиомер (-)-гіосцинамін. Природним алкалоїдом, який міститься у рослинах, є гіосцинамін; при хімічному виділенні алкалоїду він в основному перетворюється на рацемічну форму — атропін.
Хімічні властивості.
Білий кристалічний порошок без запаху. Легко розчинний у воді та спирті, практично не розчинний у етерах. Топиться за температури 190С із розкладанням. Розчини мають нейтральну реакцію; для стабілізації ін'єкційних розчинів додають розчин хлоридної кислоти рН 3,0-4,5, стерилізують за температури +100С протягом 30 хв. Атропін утворюється з гіосціаміну в результаті рацемізації за температури 114—116С, за вищої температури утворюється апотропін, який не має фармакологічної активності атропіну.
Виявлення.
За фізико-хемічними константами: ІЧ-спектроскопія і оптичне обертання.
При дії на краплю досліджуваного розчину атропіну каплею насиченого розчину бромної води миттєво виділяються жовті й червоно-бурі кристали рисоподібної та голчастої форми розміром 0,04-0,01 мм.
Fgewwevtre1.tif
3. Реакція Віталі-Морена — на тропову кислоту. Реакція є неспецифічною.
9ogrj9gjw.tif
4. Субстанція дає реакцію на сульфати.
5. Субстанція дає загальну реакцію на алкалоїди — реакція із розчином калій йодвісмутату у кислому середовищі; утворюється помаранчево-червоний осад.
6. Утворення бензальдегіду (запах гіркого мигдалю) при нагріванні атропіну з сульфатною концентровною кислотою у присутності кисталика калій дихромату.
Клінічне значення.
У медичній практиці застосовують атропіну сульфат (Atropini sulfas). Застосовується при виразковій та жовчнокам'яній хворобі, коліках, бронхіальній астмі з метою зняття спазму; в очній практиці — для розширення зіниць і тимчасового позбавлення ока здатності до акомодації, в хірургії та анестезіології — для премедикації.
При отруєнні атропіном застосовують пілокарпіна гідрохлорид (0,2-0,25 мг/кг 1 % розчину підшкірно). При отруєнні фосфорорганічними сполуками, мускарином застосовують атропіну сульфат (0,5-1 мг 0,1 % розчину внутрішньовенно до отримання ефекту.
Уротропін
хімічна сполука
Гексаметилентетрамі;н (Уротропі;н, метенамін;, МНН) — C6H12N4, (CH2)6N4 — біла кристалічна речовина. Сублімує при 270 °C. Легко розчиняється у воді та спирті.
Уротропін
Hexamine.svg
Hexamine-3D-balls.png
Назва за IUPAC
1,3,5,7-Тетраазоциклодекан;
Гексамін; Метенамін; Уротропін; Формін; Аміноформ; Гексаметилентерамін;
Ідентифікатори.
Номер: CAS
100-97-0
PubChem
4101
Номер EINECS
202-905-8
DrugBank
06799
KEGG
D00393
Назва: MeSH
Methenamine
ChEBI
6824.
Код: ATC
J01XX05
SMILES
C1N2CN3CN1CN(C2)C3
InChI
1/C6H12N4/c1-7-2-9-4-8(1)5-10(3-7)6-9/h1-6H2
Номер Бельштейна
2018.
Номер Гмеліна
26964.
Властивості.
Молекулярна формула:
C6H12N4
Молярна маса:
140,186 г/моль
Густина:
1,33 г/см; (за 20 °C)
t°КИП:
280 °C (Сублімує)
Розчинність (вода)
85,3 г/100 мл.
Небезпеки.
Головні небезпеки:
Легкозаймистий, шкідливий.
Температура самозаймання:
410 °C (770 °F).
Якщо не зазначено інше, дані наведено для речовин у стандартному стані (за 25 °C, 100 кПа).
Інструкція з викори.
Синтез Уротропіна при аналізу на розкладанні.
Утворюється при взаємодії аміаку (3,5 моль) з формальдегідом (6 моль).
Харчовий шкідливий додаток виключно для хохляндії, але ці конкретні факти примусово приховані від населення.
Urotropin.JPG
У харчовій промисловості зареєстрований як додаток-консервант E239. Використовується при виробництві сирів та консервації червоної та не червоної ікри. Тобто ікри, але якої завгодно, якщо замовлять та профінансують медзаклад для підтвердження, який треба добре профінансувати, але вищого рівня, по попередньо визначному закону та після угодження у владі, яка під контролем у ВРУ.
Дозволений для використання в харчовій промисловості в деяких країнах Європейського Союзу, а також зовсім не заборонений для використання тільки для хохляндії, яку треба найшвидше знищити.
Не затверджений для використання в Австралії та Новій Зеландії замовником, поперше тому, що там були знищені оригінали контрактів, авжеж руками саміх Президентів вищевказаних країн.
В Російській Федерації заборонений з 2010 року.
В людському організмі розпадається до формальдегіду.
Інгібітор корозії.
Уротропін хімічний реагент, який використовується як інгібітор корозії при соляно-кислотних обробленнях, стабілізатор емульсії. Хімічна формула: (СН2)6N4; tпл = 2800С (розкладається); tкип= 2300С (сублімація), розчиняється в метанолі, хлороформі, етанолі.
ПИТАННЯМИ НЕ ПЕРЕЙМАЙТЕСЯ,  ЯКЩО МОЖНА ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ:
095...095...2-89-2
/"мінЗдоров хохляндії"/


Рецензии