Хто головний винуватець Другоi Свiтовоi?

        Полеміка на Фейсбуці
          Марк Гордиенко, 2.01.2021
          Игры альтернативного разума.
Альтернативный вариант истории.
Чисто гипотетически много раз переигрывал варианты, альтернативного окончания Второй Мировой.

           В июне 1941 года Германия была на пике своей славы и влияния , покорив всю Европу.

            Молниеносные победы и аппетиты Шилькгрубера , сыграли злую шутку с победителями и эта "ахиллесова пята" называлась людские ресурсы, то есть их отсутствие.

            Именно их отсутствие летом 1941 года, обрекло Германию на катастрофу в 1945.

            Единственный стратегический вариант получить эти ресурсы лежали на поверхности.

            В июне 1941 года, во Львове, захваченным Германией, была провозглашена Украинская республика.

             Если бы, немцы поддержали новое государственное образование, тогда вся история мировой войны изменилась бы.

              Президент Бандера, главком Шухевич.
На захваченных складах и на полях сражений, хватило бы с лихвой вооружить полтора - два миллиона солдат нового государства. Мобилизовать такое количество было бы легко, под такой основой, в вермахте, потом, служило около 2.5 миллиона  русских и украинцев...

               Ненависть к СССР, голодомор, "раскулачивание" и недавняя Гражданская война, наполнила бы новое войско мотивированными солдатами.
Статус Румынии, например, дал бы легитимизацию для мобилизованных.
При таком раскладе, Киев, Москва, Ленинград и Мурманск пали бы в августе-октябре 1941.

               Ленд лиз тогда бы стал не возможен, по причине отсутствия порта и в силу бессмысленности.

               Империя СССР бы рухнула и отброшена в маргиналитет и за Урал.
Японцы, вместо атаки Перл Харбора, атаковали бы Владивосток.
Вот такая бы новая картина организовалось бы в 1941 году.
И эти "игры в альтернативку" показывают стратегический и геополитический потенциал Украины, который сейчас разменивается на феодализм олигархов и убожество криворожского менеджмента...

             Коментар:
             Луцор Верас:
              Все це так, та не зовсім! Істина відкриється тому, хто врахує головні фактори Другої Світової війни. А саме:

            1) На початку 20-го століття в США до влади прийшли жиди, й сформували там Федеральний банк, який давав американцям кредити під великі проценти. На сьогодні кожен новонароджений американець вже є боржником цього банку в сумі більше 120 тисяч доларів.

             2) У 1932 році в Європі починається голод з-за неврожаю. Жидівська влада США віддає наказ втопити в океані майже 10 мільйонів тонн пшениці. Здогадайтесь, для чого? СРСР влаштовує в Україні голодомор, а пшеницю експортує в Європу.

             3) В Італії приходить до влади єврей Мусолліні - ініціатор націонал-фашизму, а в Німеччині до влади приходить єврей Гітлер з допомогою найбагатших євреїв Німеччини.

             4) До початку 1939 року Німеччина з Італією вже захопила весь Близький Схід і майже пів Африки. На цьому етапі веденя війни Гітлеру треба було зупинитись до тої пори, поки не буде виготовлено ядерну зброю. Тільки після цього починати війну проти Польщі, Великобританії та СРСР. Гітлер цього не розумів?

             Не в Гітлері діло, бо він і Мусолліні - шахові фігури на шаховій дошці світової політики. Фігури, а не гравці! А гравці, як були прихованими від уваги світової громади, та прихованими залишаються й до сьогодення.

            Висновок:
            Мусолліні, Гітлер, голодомор, Друга Світова війна - провокація ІКС-влади світового масштабу для того, щоб на планеті Земля сформувати й затвердити глобальне панування євреїзму!

            Чи багато розуму треба нормальній людині щоб прийти до такого висновку?


Рецензии