Брехливий Кронос - гова

            
                Брехливий   Кронос – Ієгова.
   Вступ.  Найвеличніший   і Наймогутніший Бог Зевс - Бог всіх богів!
1. Статуя Бога Зевса в Олімпії.
               
Матеріал слонова кістка, золото і ****ове дерево.  Країна: Греція.  Дата заснування 430 до н.  е.  Статуя Зевса в Олімпії - одне з Семи чудес світу, яке розташовувалося в материковій частині Європи (в місті Олімпія).  Статуя Зевса в Олімпії - третє чудо  Миру, Стародавнього світу.  Була споруджена в V столітті до нашої ери.  Вона була виготовлена із золота, дерева і слонової кістки, в так званій хрисоелефантинною техніці.
2. Храм Бога Зевса.
          
Мармуровий храм Зевса  перевершував за розмірами всі існуючі на той момент храми.
                Брехливий   Кронос – Иегова.       
               
  Прояв Сущого (Бога) розглядалося греками як неухильне Впорядкований Світло - світоустрій від Бога - Громада, Комуна.  Темрява - світоустрій від диявола Ієгови - капітал.  Кронос - псевдонім Ієгови (властивості: сатана і диявол), придуманий ним самим набагато пізніше за часом з метою приховати свої злочини і ганьба!  Він був Саваоф (Ієгова)!
Візьмемо для розгляду дві сутності: Зевс і Кронос (Ієгова), що належать до протиборчим силам: Світла і темряви.  Демона оббрехати неможливо.  Його необхідно викрити за брехню в Біблії: винесення себе, приниження Сонячних богів і злидні (див. Книгу Апокаліпсис (наслідок правління ... Ієгови).
Найвеличнішій Зевс - втілення Першого Архангела нашої Сонячної системи, Творця нашої Планети, рослинного і тваринного світу, Північної Білої Раси, єгиптян і племені євреїв.  Зевс Зійшов на Землю з Першого Плану від Логосу Першого, - проектна група 72 Бога, - Вони невидимі і не мають форми, Творці і Творці Всесвіту, енергетичні центри, Ті, Кого називають Ішвара - Божествений ХРИСТОС, Логос, Дієслово, Слово, що стало плоттю  !  Вони є Перші, Вище Їх нікого немає!

Світоустрій Сил Світла - Комуна, Громада!  Світоустрій від темряви - капітал.  Ієгова ставиться до ієрархії тьми, демон - нижчий в демонічної ланцюга.  Олімп - всеосяжне слово, в стародавній Греції гірський масив, назва міста на півдні Месопотамії, сонм богів.  Кронос - назва гори гірського хребта Олімпу.  У Месопотамії правил Зевс (Наівисочайшій Бог) на посади царя, - Філіп II.  Ієгова з певною метою взяв псевдонім Кронос, щоб приєднатися до слова Олімп, а конкретно - до сонму богів!  «Кронос був «Бог часу» у греків, то ж, що Сатурн» ("Вікіпедія").  Правильно буде: "... помилковий Бог з помилковим ім'ям, придуманий ним самим.
Справжнє ім'я демона - Ієгова (Саваоф) в брехливій Біблії. Шахрай Ієгова присвоїв собі дві посади: Всевишній нашого Всесвіту і Вседержитель безмежності (Верховне Божество Абсолют!). А він, всього лише, Демон Безодні (центр Землі де кипить магма при t = 6,5 - 7 тис. Градусів за К.). Брехня з Тори (Старий Заповіт) Ієгова впровадив у свідомість греків. Щоб викрити обман Ієгови (властивості: сатана і диявол), Втілились в  Греції дві Сутності: Всемогутній Зевс і Орфей!
  «Титан Кронос спочатку вважався богом землеробства, а пізніше - часу.  Володів суворою вдачею і жагою влади, за що був скинутий, кастрований і відправлений в Тартар.  (Тартар або тартарари - пекло для остаточного зникнення, в брехливої Біблії: Шеол і Абаддон. Шеол - місце тління і остаточного зникнення. Абаддон - таємне ім'я демона Ієгови, - Господаря пекла - його вотчина. Кронос (Ієгова) був кастрований за проведення вакханалій:  п'яні оргії - групові сексуальні перекручень. Кронос - демон Ієгова - напівбог (зверніть вманіе) !. демони - матеріальні та бездуховності. Титани - демони з материка Атлантида. Бог демонам Дав все - Золотий вік, щоб відвернути їх від матерії (зла) і поселити  в їх темне свідомість Совість - Духовність. Але, марно! Сатурн і сатана - синоніми.
На зміну правлінню сатани Ієгови прийшли Олімпійські боги, очолювані Всемогутнім Зевсом.  Життя і відносини Олімпійців докладно описані в давньогрецьких легендах і міфах;  Зевсу поклонялися, поважали і підносили дари.  Всемогутній Зевс Створив Свій світ навколо престолу - 12 молодших богів  (Знаків Зодіаку) -   один з них був Діоніс!
Греки відмовилися від сатани, коли дізналися, що Єгова - демон і біс!  Інформацію дав грекам первосвященик Греції - Орфей і роз'яснив, що вся Безмежність поклоняється Тому, Хто Створив Планету, на якій живуть люди.  Нашу Планету Створив - Перший Архангел!  Найбільший Зевс - одне з 1500 втілень Першого Архангела - Великого Владики;  Він - Перший Комуніст нашої Планети;  серед усіх Великих Божественних Втілень Він - Перший і Старший!
Демон Ієгова - автор брехливої Біблії і автор сценарію Другої світової з концтаборами і газовими камерами - він перший фашист нашої Планети, - чорно-червоний прапор зі свастикою, що затримує еволюцію людини і Планети від Ієгови (Гітлер - одне з його втілень).
Ієгова не може бути богом тому, що він відноситься до демонічним силам.  В астральному тілі демони - біси.  Ієгова - демон, напівбог, матеріальний і бездуховна!  Ім'я користувача Кронос узятий Ієговою з метою залучення до слова Олімп, до сонму богів і Його Правителю - Всемогутньому Зевсу.
Уран - Вища планета Першого Архангела, на яку будуть переселені ті, хто поклоняється Йому і під Його Початком підвищать свою свідомість до відповідного рівня вогняного тіла.  Уран - одне з імен Першого Архангела.  Бог Сонця Ра - Бог планети Уран!  Планета Уран була нашим Сонцем, але, через швидке охолодження пішла за межі нашої Сонячної системи, і наповнюється енергією від Центрального Сонця, над яким варто Верховне Божество - АБСОЛЮТ!
У родині Сонячного Бога втілюються тільки Сонячні боги (рангом нижче).  Збоченець, шахрай і вбивця сатана Кронос (Саваоф - Ієгова) - відноситься до ієрархії тьми і ніколи не переступав поріг будинку жодного з представників Ієрархії Світла (крім насильницького входження в тіло іншої людини для проведення вакханалій з метою вербування на Сатурн, і був зневажаємо усіма).  Його вотчина - кипляча магма в центрі Землі при температурі 6, 5 - 7 тис. Градусів К. - в ній мучаться вбивці;  звідти чути «скрегіт зубовний».  Біс Ієгова напружувався на нижньому астральному плані в астральному тілі, в пошуках сім'ї царя для втілення спадкоємцем.
Але Діоніс (Ієгова) ні гостем в цьому будинку.  Його не те, що не запрошували в будинок, перед ним закривали двері!  Діоніс був одним Орфея, тому і увійшов біс Єгова в тіло Діоніса, щоб приєднатися до гідного суспільству і поступово залучити всіх до вакханалії для вербування в своє військо з переселенням на Сатурн.  Збоченець і вбивця Єгова хотів зганьбити Діоніса на століття, але, Простір записує все на фільму!
За ігнорування Діоніса (Ієгови) і викриття його (як сатану і диявола), він вистежив Орфея і вбив його сокирою;  відрубав голову і вирвав печінку ... (див. Канібал).  Одне з втілень Орфея - Ісус.  Інформація про місце проживання демона Єгови: він втілений в тіло мільярдера Жоржа Моргана і живе в даний час за адресою: місто Нью-Йорк, вул.  Бродвею, 10 / квартира 1 - перший поверх.
  Бог видалив диявола з Небес півмільйона років тому за кровозмішення з динозаврами (наплодив мавп) і вбивство Авеля.  (Господа іудеї, будете йти на Сатурн, прихопіть своїх приматів!)
Ті, хто поклоняється Архангела Михаїла (Божественний Христос) будуть жити на Землі в Золотому Столітті!
Іудеї - ті, хто визнає брехливий Старий Завіт (Тора) і спотворення в Новому Завіті (вставки Ісайї-Ієгови).  На материку Атлантида в Золотому Столітті Єгова служив найманим вбивцею, як зазвичай.  Правил там Демон Всесвіту Брама - його прадід (в тому втіленні) - головний лиходій нашого Всесвіту.  Це він провів Господа через всі види сексуальних збочень, шахрайств і вбивств.  І не тільки!  Єгова - розповсюджувач СНІДу та наркоман (до цього дня) і головний наклепник на Сонячних Богів;  всі свої вади приписує світлим сутностей.  Всі його брехливі тексти - видати бажане за дійсне.  Вакханалії - розгульні бенкету, супроводжувані груповими сексуальними збоченнями;  Вакх - одне з втілень Єгови!
  Зевс і Уран - два імені З 1008 імен Першого Архангела за всі 1500 втілень.  Він Будував зрошувальні системи, храми, міста, Відкривав духовні школи і Об'єднував держави.  Уран - Вища планета, на яку ми переселимося після закінчення Золотого Століття на Землі.
У родині Найвищого Бога Зевса може втілитися лише той, хто належить Ієрархії Світла (рангом нижче).  Сонячні Боги завжди ігнорували Господа.  Сатана не народжується і не вмирає, він входить під час сну в тіло людини, як зазвичай, в сім'ї царя.  Сатана Ієгова заздрив Славі і Мощі Зевса;  Єгова вночі під час сну увійшов в тіло старшого сина Зевса - Діоніса - бога виноробства.  Але, як завжди, прорахувався!
Первосвященик Греції Орфей - герой-жертва!  Після його вбивства греки стали поклонятися Всемогутньому Зевсу (втілення Архангела Михаіла - посаду на час еволюції людини).  Зевс заздалегідь знав чорні думки темного мозку Єгови.  Кронос (Ієгова) мав намір вийти з тіла Діоніса і увійти в тіло Зевса, щоб привернути Його Силу і Міць для проведення вакханалій, і;заодно, Бога Зевса долучити до сексуальних збочень і пияцтву, щоб і Його знеславити на століття, але, він повторно прорахувався  .
Зевс Правил в Македонії 26 років і мав піти, і передав владу своєму молодшому синові Олександру.  Сатана Ієгова (Кронос) не припускав такий поворот подій.  Єгова (Кронос) вбив Зевса сокирою.  Демон Єгова неодноразово вбивав Богів сокирою, трупи розчленовував і розносив по горах.  Всі вбивства зараховані йому в Карму.
Звідки така впевненість у Саваофа (Ієгови), щоб замінити Бога Сонця Ра - Всемогутнього Зевса?  Чим він прославився за час свого правління на Землі 432 тис. Років?  Зоофіл Єгова, в результаті поєднання з динозаврами, наплодив мавп, одружившись на мавпі, поповнив сімейство приматів.  Ким поповнив демон Ієгова своє сімейство, одружившись на корові - космос поки замовчує.  Його «творчість» - мавпи на екваторі, СНІД від них розніс по світу Єгова, наркотики війни і перевороти, вбивства, паради і клуби геїв, мафіозні общаки з «япончиками» з скарбниками-кобзонами, шахрайства та грабежі, вбивства для створення мільярдерів (для  зміцнення своєї влади) створення сект, в які залучають Христом, щоб pederasto і шахрая, наркомана і вбивцю запропонувати «Батьком Христа».  Решта властивості сатани перераховані в книгах (див. Нижче).
Але Діоніс (Єгова) ні гостем в цьому будинку.  Його не те, що не запрошували в будинок, перед ним закривали двері!  Діоніс був одним Орфея, тому і увійшов біс Єгова в тіло Діоніса, щоб приєднатися до гідного суспільству і поступово залучити всіх до вакханалії для вербування в своє військо з переселенням на Сатурн.  Збоченець і вбивця Єгова хотів зганьбити Діоніса на століття, але, Простір записує все на фільму!
За ігнорування Діоніса (Ієгови) і викриття його (як сатану і диявола), він вистежив Орфея і вбив його сокирою;  відрубав голову і вирвав печінку ... (див. Канібал).  Одне з втілень Орфея - Ісус.  Інформація про місце проживання демона Єгови: він втілений в тіло мільярдера Жоржа Моргана і живе в даний час за адресою: місто Нью-Йорк, вул.  Бродвею, 10 / квартира 1 - перший поверх.
  Бог видалив диявола з Небес півмільйона років тому за кровозмішення з динозаврами (наплодив мавп) і вбивство Авеля.  (Господа іудеї, будете йти на Сатурн, прихопіть своїх приматів!)
Ті, хто поклоняється Архангела Михаїла (Божественний Христос) будуть жити на Землі в Золотому Столітті!
Іудеї - ті, хто визнає брехливий Старий Завіт (Тора) і спотворення в Новому Завіті (вставки Ісайї-Ієгови).  На материку Атлантида в Золотому Столітті Єгова служив найманим вбивцею, як зазвичай.  Правил там Демон Всесвіту Брама - його прадід (в тому втіленні) - головний лиходій нашого Всесвіту.  Це він провів Господа через всі види сексуальних збочень, шахрайств і вбивств.  І не тільки!  Ієгова - розповсюджувач СНІДу та наркоман (до цього дня) і головний наклепник на Сонячних Богів;  всі свої вади приписує світлим сутностей.  Всі його брехливі тексти - видати бажане за дійсне.  Вакханалії - розгульні бенкету, супроводжувані груповими сексуальними збоченнями;  Вакх - одне з втілень Ієгови!
  Зевс і Уран - два імені З 1008 імен Першого Архангела за всі 1500 втілень.  Він Будував зрошувальні системи, храми, міста, Відкривав духовні школи і Об'єднував держави.  Уран - Вища планета, на яку ми переселимося після закінчення Золотого Століття на Землі.
У родині Найвищого Бога Зевса може втілитися лише той, хто належить Ієрархії Світла (рангом нижче).  Сонячні Боги завжди ігнорували Господа.  Сатана не народжується і не вмирає, він входить під час сну в тіло людини, як зазвичай, в сім'ї царя.  Сатана Ієгова заздрив Славі і Мощі Зевса;  Ієгова вночі під час сну увійшов в тіло старшого сина Зевса - Діоніса - бога виноробства.  Але, як завжди, прорахувався!
Первосвященик Греції Орфей - герой-жертва!  Після його вбивства греки стали поклонятися Всемогутньому Зевсу (втілення Архангела Михаїла - посаду на час еволюції людини).  Зевс заздалегідь знав чорні думки темного мозку Єгови.  Кронос (Єгова) мав намір вийти з тіла Діоніса і увійти в тіло Зевса, щоб привернути Його Силу і Міць для проведення вакханалій, і;заодно, Бога Зевса долучити до сексуальних збочень і пияцтву, щоб і Його знеславити на століття, але, він повторно прорахувався  .
Зевс Правил в Македонії 26 років і мав піти, і передав владу своєму молодшому синові Олександру.  Сатана Єгова (Кронос) не припускав такий поворот подій.  Єгова (Кронос) вбив Зевса сокирою.  Демон Єгова неодноразово вбивав Богів сокирою, трупи розчленовував і розносив по горах.  Всі вбивства зараховані йому в Карму. Звідки така впевненість у Саваофа Ієгови? 
Після Апокаліпсису в 2046 Він Буде Єдиний Бог для всіх людей Планети - Будда - Божественний Христос.  Демон Єгова (брехун і батько брехні) буде викинутий за межі нашого Всесвіту за зловживання владою (застосування гіпнозу для вербування в своє військо збоченців, і злочинного світу).  В іншій Всесвіту демон Єгова почне з нуля - буде травичкою, тварин і людиною (повтор того, що було пройдено населенням Планети нашої) - Закон Карми, створений Верховним Божеством АБСОЛЮТ і викладений в Простір, діє, як точні космічні ваги для відплати або Відплати за  скоєне добро чи зло.  Саваоф-Ієгова-Кронос - руйнівник людських душ.  Обов'язки у нього були інші: забезпечити людство дощем і урожаєм, і стежити за виконанням заповідей Бога), щоб замінити Бога Сонця Ра - Всемогутнього Зевса?  Чим він прославився за час свого правління на Землі 432 тис. Років?  Зоофіл Ієгова, в результаті поєднання з динозаврами, наплодив мавп, одружившись на мавпі, поповнив сімейство приматів.  Ким поповнив демон Ієгова своє сімейство, одружившись на корові - космос поки замовчує.  Його «творчість» - мавпи на екваторі, СНІД від них розніс по світу Єгова, наркотики війни і перевороти, вбивства, паради і клуби геїв, мафіозні общаки з «япончиками» з скарбниками-кобзонами, шахрайства та грабежі, вбивства для створення мільярдерів (для  зміцнення своєї влади) створення сект, в які залучають Христом, щоб pederasto і шахрая, наркомана і вбивцю запропонувати «Батьком Христа».  Решта властивості сатани перераховані в книгах (див. Нижче).
У 20 років Великий Олександр - молодший син Зевса став царем Македонії Олександр Великий (Македонський).  За 11 наступних років він підкорив багато країн: Малу Азію (Фрігию, Лідію, Фінікію, Сирію, Єгипет, Мідію (Іран), Парфію, Вавилон (Ірак), Персію (Іран), країни Середньої Азії (Бактрию, Согдіану), Гандхару (  Пакистан), а також північну Індію до річки Інд.
Після повернення додому в Вавилоні був вражений вірусом (типу пандемії) і протягом трьох днів помер.  В цей час в Вавилоні знаходився диявол Кронос (Єгова).  Після скоєння чотирьох вбивств (Діоніс, Орфей, Зевс, Олександр Македонський) Кронос (Єгова), вийшов з тіла Діоніса і полетів в Тонких тілах (піймавши облизня) в свою вотчину (нижній астральний план на висоті 1 км. Від Землі), заклопотаний пошуком  іншої жертви.  І знайшов!  Єгова увійшов в тіло імператора Калігули і став царем в Римі.  (Глава 20, «Калігула і Нерон», книга «Викриття мільярдера Жоржа Моргана»).
У зазначену книгу служителі диявола в голову №3 впровадили ім'я Єгови в тій частині тексту, де були дані видатні втілення Великого Майтрейи - Владики Шамбали, в тому числі і Зевса.  В Інтернеті є неправдива інформація Кроноса-Єгови з цього приводу.  З такими, як він, ніхто поруч не сідає і не подає руку для вітання!  Він - збоченець, шахрай і вбивця - зомбовані бидло!
Після Догляду Зевса Йому поставили Пам'ятник «зі слонової кістки, золота і ****ового дерева» і побудували храм небувалої краси з білого мармуру заввишки 10 м. І площею 1728 кв.  м. У II столітті до н.е.  був землетрус в Македонії, внаслідок чого храм був зруйнований.  Наступний цар відновив храм в колишню велич.  Зверніть увагу, що всім втіленням Великого Владики Шамбали, після Його відходу, шанувальники і цінителі Його діяльності створюють пам'ятники і храми.
Демон Ієгова (Нерон) податками грабував римлян, щоб нашкребти гроші собі на золотий палац і спалив Рим, - «розчистив собі місце» для золотого палацу (він в Ізраїлі теж «розчистив собі місце» для свого племені).
  «Згідно Светоній, близько 40 року н.  е.  римський імператор Калігула хотів перенести статую Зевса до себе в Рим: «Він розпорядився привезти з Греції зображення богів, прославлених шануванням і мистецтвом, в їх числі обов'язково Зевса Олімпійського, - щоб зняти з них голови і замінити своїми».  Так! Так! Так!  Зняти голову Зевса і замінити на свою - головна мета Єгови.  Єгова хотів привласнити творчі втілення Бога Зевса - Найбільшого та Всемогутнього!
Але, Калігула (Ієгова) не встиг замінити голову Зевса на свою;  його вбив чоловік сестри, яку він запліднив на очах у чоловіка.  Сестра народила йому нове тіло - майбутнього Нерона і стала дружиною диявола.  У тілі Нерона диявол ґвалтував мати, а після її вбив.  (Щоб ви знали це тим, хто визнає Господа (демона смерті і воєн).
І в даний час демон Єгова продовжує мститися Богу Зевсу, застосовуючи гіпноз до жертв, які поширюють неправдиві і брудні зображення сатани, приписуючи їх Зевсу.  Послуги йому робить Д У. у віці 39 років, працює менеджером в магазині електронної бібліотеки Літ / Лайф;  заходив на сайти в Liveinternet і ВКонтакте по кілька разів на добу (навіть вночі), щоб впровадити на мій сайт тексти від pederasto Ієгови.  Д. У., мабуть із війська диявола і однієї з ним сексуальну орієнтацію.
З приводу Чаші Грааля багато брехні від Єгови.  Є однойменна книга, надиктував дияволом, в якій він намагається вселити іудеям гордість про перевагу їх племені над іншими народами.  Насправді це вербування в концтабір Єгови - Сатурн.  Навіть такого продовження «творчості» він може втратити до Апокаліпсису в 2046 за застосування гіпнозу до жертв.  Подробиці читайте на сайті Liveinternet Щоденник Gorpeshka посилання http://www.liveinternet.ru/users/gorpeshka/ - Книги: 1. Викриття мільярдера Жоржа Моргана (втілення ... Ієгови)).  2. Апокаліпсис (наслідок правління ... Єгови).  3. Причини та цілі Другої світової.
  (Книги з справжніми зображеннями Бога і диявола. Зображення Бога - голограма, передана з космосу.).
  Свідченням правдивої даної інформації служить фільма  з простору і Сам Всемогутній Зевс - Великий Владика Шамбали (Перший Архангел нашої Сонячної Системи) - мій Великий Учитель!  Серед всіх Божественних втілень Великий Майтрейя (Божественний Христос) - Перший і Старший!
Після Апокаліпсису в 2046 Він Буде Єдиний Бог для всіх людей Планети - Будда - Божественний Христос.  Демон Єгова (брехун і батько брехні) буде викинутий за межі нашого Всесвіту за зловживання владою (застосування гіпнозу для вербування в своє військо збоченців, і злочинного світу).  В іншій Всесвіту демон Єгова почне з нуля - буде травичкою, тварин і людиною (повтор того, що було пройдено населенням Планети нашої) - Закон Карми, створений Верховним Божеством АБСОЛЮТ і викладений в Простір, діє, як точні космічні ваги для відплати або Відплати за  скоєне добро чи зло.  Саваоф-Ієгова-Кронос - руйнівник людських душ.  Обов'язки у нього були інші: забезпечити людство дощем і урожаєм, і стежити за виконанням заповідей Бога.
P.S.Поклавши Свої життя на плаху для порятунку людства, Первосвященик Греції Орфей (майбутній Ісус) і Всемогутній Зевс (Великий Майтрейя - Божественний Христос) заклали основи в свідомість населення Греції для прийняття в майбутньому Навчання Христа - Початок Вчення Живої Етики (Агні Йога - Буддизм! ) і греки були першими на Планеті, хто прийняв Християнство!


Рецензии