Илон Маск спасает землян от квартирного вопроса

Elon Musk saves us
from urban madness and chaotic building business 

Soon, prices for houses and apartments around the world will decline, thanks to Elon Musk, who plans to send about a million earthlings to Mars and equip there by 2050.
And this process will only grow over time, until the end of this century the price of an apartment in Bishkek and other capitals of the world will become approximately equal to the average salary of our citizens for a year. And 50 years later, a good house can be bought in Bishkek for two salaries.
But mansions in the mountains of Kyrgyzstan will become expensive.

Уже со следующего года цены на дома и квартиры по всему миру будут снижаться, в среднем на 5-10 процентов в год, благодаря Илону Маску, который планирует отправить на Марс и обустроить там до 2050 года около миллиона землян.
И этот процесс будет только нарастать со временем, до конца этого столетия цена на квартиру в Бишкеке и других столицах мира, станет равной примерно средней зарплате наших граждан за год. Сегодня, чтобы купить квартиру в Бишкеке средний гражданин Кыргызстана должен копить зарплату 20 лет.
А еще через 50 лет хороший дом можно будет купить в Бишкеке за две зарплаты.
Зато дорогими станут особняки в горах Кыргызстана.


Рецензии