Якби казки писались у формат новин

І куди тільки дивляться соціальні служби?

Як стало відомо з джерел, близьких до мінеральних,  минулого тижня у лісі мало не трапилася жахлива трагедія.

Мати (коза така!) залишила вдома без нагляду сімох неповнолітніх козенят і відправилась на вечірку з нагоди Дня народження лісового кабана.

У той же день з в'язниці втік особливо небезпечний злочинець, засуджений на 7 років за козожерство, на прізвисько Вовк.

Дізнавшись від своїх подільників —співробітників ЖЕКу — про дітей, що залишились на самоті, злодій обманним шляхом, використовуючи навички нейро-лінгвістичного програмування та соціальної інженерії, вдерся до козячої домівки.

Козенят від біди врятувало те, що мати коза, яка забула подарунок, раптово повернулася додому саме у той момент, коли Вовк запхав своїх малолітніх жертв у мішок.

Коза покликала на допомогу сусідів, які викликали лісовий патруль. Останній приїхав негайно і врятував козенят.

Вовка було повернуто назад до в'язниці й засуджено на довічне ув'язнення без права умовно-дострокового звільнення.

Одночасно органи опіки розглядають справу кози — матері-одиночки. Через недбальство, яке мало не вартувало життя сімох козенят, її можуть позбавити батьківських прав.


Рецензии