Строим будущее. Ковчег

                Строим будущее. Ковчег.
                (Политреплика для осознания)

       Вопрос «что делать» стоит на повестке дня. Ответ на него дан древними магами – «СТРОИТЬ КОВЧЕГ НОЯ». Концепция возрождения и сохранения будущих поколений. В историческое горлышко пройдут не многие. Как вы будете строить свой ковчег для семьи и сохранения рода – ваше творчество сегодня. Вкладывайтесь в будущее своих внуков. Без продолжения вашего рода не будет продолжения России. Россия настолько измельчала, что утратила знатоков, способных поделиться своими знаниями, поэтому среди молодёжи процветают косноязычие, бездарность и поклонение чуждым ценностям, незнание своих предков и истории. Без честной правдивой истории не будет никакого будущего. От слова вообще. Сегодня нет лидеров, которые бы повели за собой нацию. Хождение на площадь против двух с половиной миллионов вооружённых цепных псов опричнины бессмысленно, потому что они пока ещё даже не начали стрелять в народ. Подставлять своё сердце под пули из-за псевдовождей - пустое дело. В России утрачена «концептуальная власть». Власть берут не на площадях.
        Просто сядьте без бутылки за семейным столом и подумайте – что вы лично можете сделать сегодня и завтра! Как вы можете построить свой «Ноев ковчег»? Наступил «кризис знаний». Сохраните их в своём ковчеге, чтобы передать их дальше своему поколению, которое будет возрождать Россию. Создавайте «нейронные связи» с другими ковчегами, которые хотят сохранить свою нацию. Другого выхода нет. Мы теряем Россию.
       Архетип Руси - устремление в Небо...
       Стремись...
       Слава твоему Роду!



Записано, глядя в звёздное небо: широта 48.411390, долгота 123.353652, остров Буян, царство славного Салтана, 28 марта 2021.
********************************

            We are building the future. The Ark.
           (A political replica for realization)

       The question "what to do" is at the top of the agenda. The answer to it was given by ancient magi - "BUILD NOAH'S ARK." The concept of revival and preservation of future generations. Only a few will pass through the historical bottleneck. How you will build your ark for your family and the preservation of your lineage is your creativity today. Invest in the future of your grandchildren. Without continuation of your lineage, there will be no continuation of Russia.
       Russia has become so diminished that it has lost its sages capable of sharing their knowledge, hence among the youth flourish inarticulateness, mediocrity, and adoration of foreign values, ignorance of their ancestors and history. Without an honest and truthful history, there will be no future. Period. There are no leaders today who can lead the nation. Protesting on the square against two and a half million armed henchmen of the oprichnina is meaningless, because they haven't even started shooting at the people yet. Sacrificing your heart for pseudo-leaders is futile. In Russia, the "conceptual power" has been lost. Power is not taken on the squares.
       Just sit down without a bottle at the family table and think - what can you personally do today and tomorrow! How can you build your own "Noah's Ark"? The "crisis of knowledge" has come. Preserve them in your ark to pass them on to the next generation that will revive Russia. Create "neural connections" with other arks that want to preserve their nation. There is no other way. We are losing Russia.
       The archetype of Rus is the aspiration to the Heavens...
              Strive...
                Glory to your lineage!


       Recorded, gazing at the starry sky: latitude 48.411390, longitude
     123.353652, Buyan Island, the realm of glorious Saltan, March 28, 2021.


Рецензии
"For in the end, they knew that without an honest and truthful history, there would be no future. It was a race against time, a battle against ignorance and complacency. The Ark was not just a political replica, but a symbol of resilience and determination, a vessel that would carry Russia through the historical bottleneck and towards a brighter tomorrow. The stakes were high, but the call to action was clear - build the Ark, preserve the future, and let the glory of their lineage shine.
Ведь в конце концов они знали, что без честной и правдивой истории не будет будущего. Это была гонка со временем, борьба с невежеством и самоуспокоенностью. Ковчег был не просто политической копией, а символом стойкости и решимости, кораблем, который пронесет Россию через историческое узкое место к светлому завтрашнему дню. Ставки были высоки, но призыв к действию был ясен: построить Ковчег, сохранить будущее и позволить сиять славе своего рода."

Владимир Васильевич Хлынинъ   12.04.2023 11:59     Заявить о нарушении