Compact coffee shop

There is a compact coffee shop in Queens/Arverne, right next to the bus stop, with only four tables. They put a T.V. monitor on the wall, and the slogan says, "Watch for the bus here!" so when it's rainy, you can have a cup of coffee and wait for the bus inside.

P.S.

I was writing this while I was there and waiting for the bus.

At first glance, it is just a simple expression, but for me, at that moment, I feel every aspect and see many details of the surrounding. It is like I was completely there and become an observer.

Maybe because outside was cold and rainy, and after I came inside this cafe, there was a warm, cozy and smell of coffee in the air. I feel thankful, and it gives me this unforgettable, fantastic, and warm feelings.
-------------------

Есть такое маленькое кафе в Квинсе/Арверне. Расположенно оно, возле остановки автобуса, такое уютное и компактное, всего четыре столика. Когда дождливо, там на стенке висит ТВ, внизу экрана надпись "Смотрите за приходом автобуса тут,” можно пить кофе и ждать автобус за столиком.

П.С.

Я написал это когда был там и ждал автобус.

На первый взгляд это просто коротенькое повествование того что я видел. Но для меня, на тот момент все происходило иначе, я как бы тотально оказался в данном моменте, замечая каждую деталь того что меня окружало.

Может быть потому-что на улице было дождливо, холодно и после того как я зашел в кафе, там было тепло, уютно, запах кофе и печенного. Я почувствовал благодарность всему что происходило.

Незабываемое и теплое переживание.


Рецензии