Анекдот 5

АНЕКДОТ 5

Украина. Разговаривают два соседа:
— Привет, Василько, как дела?
— Привет, да не важно… После «Майдана» в долгах. Всё дорожает, а работы нет…
— Это как нет работы?! Да сейчас, после «Майдана» как раз появилось много возможностей. Ты вступай в «Азов», «Айдар», «Правый сектор», или ещё куда и поезжай на Донбасс воевать за Неньку-Украину! Ну в сепаров постреляешь, ну города побомбишь, ну на пропускном пункте постоишь. Там знаешь сколько денег имеют? А они не пахнут.
— Ох, Славко, так-то оно так, но ты же понимаешь, что эта война не за Украину, а за интересы олигархов. Ты же видишь, что на Донбассе тоже люди живут, да и как мне нацепить на себя фашистскую свастику когда на неё даже смотреть противно?
— А ты закрой глаза и отвернись.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

________________________________

АНЕКДОТ 5

Україна. Розмовляють два сусіди:
— Привіт, Васильку, як справи?
— Привіт, та не важливо ... після «Майдану» в боргах. Все дорожчає, а роботи немає…
— Це як немає роботи?! Та зараз, після "Майдану" якраз з'явилося багато можливостей. Ти вступай в «Азов», «Айдар», «Правий сектор», або ще куди і їдь на Донбас воювати за Неньку - Україну! Ну в сепарів постріляєш, ну міста побомбиш, ну на пропускному пункті постоїш. Там знаєш скільки грошей мають? А вони не пахнуть.
— Ох, Славко, так-то воно так, але ти ж розумієш, що ця війна не за Україну, а за інтереси олігархів. Ти ж бачиш, що на Донбасі теж люди живуть, та і як мені начепити на себе фашистську свастику, коли на неї навіть дивитися гидко?
— А ти закрий очі та відвернися.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА


Рецензии