The Hardkiss

Новий альбом цього неймовірно потужного й талановитого гурту, який зветься "Жива і не залізна", може вразити слухачів.

Цього разу музичний колектив ще більш творчо поставився до свого самовираження. Сильний вокал Юлії Саніної розкриває емоційний світ ліричної героїні пісень.
Більшість треків на альбомі - дуже енергійні, з бездоганним аранжуванням, глибиною змісту, несподіваними мелодичними рішеннями.

Ще більше щирості, ще більше вибухів почуттів - і знову футуристичний пейзаж навколо. Здається, що минулого в світі гурту 'The Hardkiss' не існує - навіть на попередньому альбомі в кліпі на хіт "Колишні" насправді йдеться про світ постапокаліптичний, посткризовий, а спогади в ньому - це лише місток між агресивним довкіллям та чутливим серцем оповідниці.

Чому такі цінності сповідує гурт?

Мабуть, тому що слухачам в принципі цікаво споглядати зміни навколо себе. Цю музику обирають прогресивні люди - студенти, офісні працівники, закордонні українці, дехто з почесних гостей нашої країни.

Відтак наратив майбутнього, в якому оживають вічні ідеали та почуття, а також тонкі переходи від героїчного до меланхолічного настроїв - це і є конкурентна перевага гурту 'The Hardkiss'. Можна знайти класичні сюжети в текстах пісень, можна просто заплющити очі та почати мріяти - і цей світ майбуття розквітне з небувалою відкритістю та красою.

Образ Юлії Саніної в піснях з нового альбому "Жива і не залізна" - це прояв архетипів Афіни та Артеміди, тобто це світогляд та вдача сильної, самовідданої, експресивної та мудрої жінки.

Лірична героїня інтелектуальна, вона вміє рефлексувати, здатна підкорювати своє оточення вольовими якостями, досягати цілей послідовно, але в цій сповіді, крім численних перемог, згадується вразливість жінки закоханої, та ще й ініціативної в спілкуванні. Тут виринають образи кобри (символ як підступності, так і живого, блискучого метикування) , квітки (чутливість та чуттєвість), гори (загадковість, самостійність, сила), вітру (легкість та свобода).

Завдяки цьому альбому українські слухачі можуть знайти джерело енергії, а також ще більше повірити в себе.

На уламках минулого ростуть жоржини любові та щирості, і світ ще не став на 100% автоматизованим, в ньому є місце для справжнього мистецтва.


Рецензии