In Libro de Cor Sergius

                I

Se proicere omnia delubra et ossa,Principes vestras, et initium Fidei.Et ossa prophetarum erit captum de sepulchris a coffins.Et erit coram universo mundo, qui ipsi servierunt, et adoraverunt.
Et mors erit eorum fundamentum . Non erit vestigium malum tribu.Et prophetas iudicabuntur per curiam.Generandi iacet, accusans et perjuring.Prophetae verba erant impleri.Ego exaudivit eos, et vidimus eos.Avaritia et invidia oculi sunt rubro, cum irae.
Primum filius diaboli est, iam hic.Et in eius faciem numerum bestiae.Quid est hoc, gens sita ab humano genere?Vivunt, per deceptio in locis Sanctorum, electi a Deo.Nolite converti ad Fidem eorum iacet.Nemo paenitens de impietatis .Quisque in viam suam properat in impetum sine sensu tempore et fundamenta.Incerti et non sciens Dominus.Colere Mammonae sine reversus partes ad Templum.Falsum os de sapientibus et Legem vertitur in mendacium, et se-re.Et cadet inter cecidit ...


                II

Omni tempore, scilicet ...
Omni tempore iudex...
Sed non omnis habet tempus mauris. Orare et laudem Dei.Orare et laudem Dux.Qui habet Mundus, qui etiam habet scientiam suam de supra.Hoc erat in revelatione Dei electos suos, et vidit suis oculis vidit, cum sua cor.Intellectus per cogitationes stans in lucem.
Sed neglectis vocat et elegit sua Via, quae non est in arbitrio multi qui diligunt veritatem.Ex hoc dolorem, multis erant notatur cum signis diaboli.Signa diaboli erant, imposuit, in multis modis, sine scientes, quia haec sunt signa Satanae. Ostia, aperietur per eos.Erit clausa, et omnis civitas, vel prope ostium ad.Signum bestiae de pentagram creatus.Si hoc signum. Sed ego scio quod non erit genuit in hac urbe, non erit laus Domini in hac civitate. Et quid dictum est ad multa, et impletum est per Prophetam . Erit hoc revelatum est, sed non multis, et quaerere salutem, sicut multi quaerunt, avaritia et redemptio non est animae, sed corporis...

                III

Gratias agimus Deo semper pro omnibus ...
Gloria tibi, et ad caelestis Exercitus... Mitto tibi gloria. Tibi gratias ago pro dans mihi flatum aeris omni die ad glorificate Dominum. In ut intelligere significationes. Vos deducet me, et vias tuas sunt invisibilia.Et intellectus, Voluntas tua et amor imple cor meum cum unum malum tentat nos. Tibi gratias ago pro caeruleum supra caput tuum.Tibi gratias ago pro beati pluvia de purificati aqua de caelo. Tibi gratias ago pro formis vitae in terra, creavit, per conpensationem omnia in mundo et omnes equalities et omnes moles, et ad faciendum omnia verba ex ore sensit et audivit per te. Et omnia quae moventur in terra, et omnis creatura, laudate Dominum . Vita et puritate perceptio. Sic, cum omnis spiritus accipit, laudat Deum...

                IV
 
 Proditores erit dissolvere, in ignem aeternum .Inuidet infernum, est finis ad interitum genus humanum cum latet forma servum vitae. Mutatio in sensus afficit omnes sensus et blurs fines boni et mali . Facere malum officium in bonum manus, culmen, exacerbatione industria committitur criminalis actio . Punctum redire non.  Hoc quidem verum est, in futurum, pro continuatione genus humanum.
Possibilitatem online idem. Quisque electio. Non erit bellum. Hoc est bellum.
Habet acquiritur novus et nova significatione. Haec etiam divisio in classes, gentes, familias et cognationes in mente. Et omne, quod potest dividi, dividitur. Signum disintegration et exitium populo.Futura manet praeteritum, sine reversus ad praesens...

                V

     Vos potest audire a sem...
Sed non omnis potest eum audire...
Qui audientes plorabant et ieiunabant enim septuaginta annis...Tu quis es, ieiuniis enim? Non, non, ora pro me. Cum cibus sumitur, non comedetis, sed bibendum enim vos? In superioribus annis, creditum est, quod hoc sufficeret ad tributum ad eum, ita ut non oppress vicinis.Nemo voluit audire verba prophetae. Et convertit cor eorum, ut lapis et dispersi eos super omnes albo mundo. Et sicut puer, ego eram vultus pro via mea . Et in aestate die, et elevans oculos suos ad se super.Lux et sanctificationem omnia circum. Sanctissimae Theotokos, Theotokos cum infantem . Veritus de hac visione et prospexit...
Putavi, putantes eam.Sed respexit sursum et iterum vidit imaginem veritatis, quae est principium manifestare.Mater de C;lo cum infantem. Et sic in illa die fuit sanatus et liberatus est a multis, multi . Et ipse tulit et dolores veritatis, et lacrimis - a veritate, qui vidit, verum salutis.
Candida angelus descendit de caelo et locutus est ad me. Tria Templa esse constructum. Et installation locus erit definitur, ut supra, et insignis cum signum. Quomodo scio, quod est intentum...Est intentum, quia iam ibi...Angelus respondit jesus, et evanuit. Per orationem, quaerere salutem a Domino, Patrem Caelestem.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti, nunc et semper, et in saecula saeculorum...   

                VI

Viator, qui invenit refugium in nocte, et spiritum sanctum, et spiritus sanctus, qui habet texerunt viator qui sequitur, et profert in Regnum caelorum...
    Veneficis ubique praedicandum vita secundum verum,inducere doctrinis falsis prophetis, tam medentes.Super ibi, respice, illud nigrum, angelo comitante, vos ad infernum . Alba angelus stat supra bonum et sanat ope vires, Lumen , ipse quoque dignus magna initia in Regnum caelorum ...In Nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Messis die coepit in die cum messis venit, et tota seges erit metuntur. Quod dictum est per prophetam venit. Frumentum ad frumentum, tares ad tares.
August 23, Tertia Uxor Deus
Lia habet potestatem in terra et in regnum caelorum.Qui metit fructus erit occisus est ab angelo mortis ab amplexu, et est forte quod hoc non contingit in Albo Mundo. Innocens victima est membrum regiam . Sic, ut propheta dixit, erit...
Securitas est in Templum Domini...
Tutela est sita in Templo Caelestis Pater...Securitas est, in Vera Fide. In missis, resistere intercessiones in rebus imperium. Ad caput externi hostis est fama bellum cum perfecta victoria Vires Veritatis... Et hoc datur ad aures audire, quia auditor non debet dicere quid est silentium In Nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti...

                VII

Verum est, quod ille qui praedicat Veritatem Caelestis Pater, iustus et iustus. Orat in Domo Dei...Ipse facit voluntatem Dei...Candidati qui dicere veritatem, et custodiunt Mandata...Et confessio est fructus Fidei, et redemptionem ex nequitiae, quae sunt perpetuo conatur . Et viam iustorum est semper difficile et angustum, quia tantum angusto tramite ducit ad verum et aperit Aeternum Regnum caelorum mundo.
 Ibi non est iustitia, pro illis qui vivunt duplex vita, et non abscondetur in Templo, quia Templum est in domo Patris Caelestis qui fert redemptionis , et si non est ibi altare , et ibi non est remissio, non est remissio , non est redemptio , et gratia non potest transire per contradictionem mens et anima...
Ergo, quod sit intus in Templo, scio quod tu es in conspectu Dei, et nunc est tempus, ut ostenderet Fidem...Vos intrare in Templum, cum vacua est anima, non erit inanis sine filiis, et non de coelesti gratia...Libera te a opus Satanae et scire ...Deus est semper cum te ...
Si vos es cum Deo... Deus est veritas et amor praesens est ubique, si affectus sunt repleti iustitia... et ad implendum voluntatem Patris...In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti...

                VIII

Qui non ferre veritatis, et in amore erga proximum suum non ferre veritatis et amoris in Deum, et magis etiam sic non ferre veritatis, et essentia princeps amor est amor, statum, et, in particulari, pro statu ordinis. An contumeliam Dei, contemptus et contemptum pro statu institutione principis potentia, ergo, pro fide Orthodoxa et status structura. Contemptus est offendit conscius actiones...crimen...
Qui derelicta veritatem habet derelicta spiritus eius...
Est etiam iram in terra proditores ' animarum...
 Ut propheta dixit, verum est. In alia parte falsum canonum Orthodoxam, differentia in fundamenta et consuetudines lex et Scriptura refertur ad crudelis curatio Civitatem, et Fidem, et ideo Populus et Populus, qui honorem Nominis Dei et Fide Orthodoxa. Saecula, fuerit munitus dogmata et gnashed a iustis et sanctis Sanctae Russia... Ergo, leges, et canones, qui loquuntur de hoc sunt fundatur in indivisibilis, et non vitiosus, sunt, in facto, in Russian terra...untouchable...

                IX

Faciens iudicium determinat voluntatem tuam...
Vos estis lux, sed tua iura sunt limitata per voluntatem Dei...
Conscientia tua et magnitudo-omnes hoc respondet ad eius voluntatem... Scitis viam metam... Sed nescio quid erit in crastino... Verum est, quod dividit inter nos et Deum... Te potest mutare omnia praecepta,te potest perdere omnia,, vos potest creare, potest etiam sacrificium innocens, sed omnia manent in memoria temporis, omnia remanebunt, et ego revertar ad vos, si malum est malum, si amor est caritas. Electio est solum tua. Eius magnam, quod hoc est possibile gratias ad unum, vel Magnam, qui occisus est ab milia, aut magni martyris, qui mortuus est. Ibi est semper eligendum . Omne autem aliud est verba quae non sunt impositum a Deo . Et materia est ex carne Satanae.  Semper est necessarium eligere et audire animal quod requirit humana affectio, et etiam oportet audiri. Post omnes, est vitae nisi in te, si ille viveret. Si operatio est inseparabilis a statuto
Facere optio non sua veritate, sed non in viribus et actionibus, et fecit rectum iudicium. Non ire ad extrema, sed aurea ratio est, secundum legem Veritatis , et hoc est secundum hanc regulam Dei...
Ut Caelestem Patrem semper benedicam te, et in via tua, et Deus semper dat occasionem ad bonum et efficax actiones.


                X

Beneficium et liberalitas sunt multum fortis et sapiens...
Tantum electo populo magna facta est, et qui opus eos ...Electi per vitam et in futuro .  Solum enim hi homines viam ad magnam metam humanitatis aperire ... In manus fortis ibi populus, non solum vires, sed etiam causa, quae creata creaturae, et veritas, et licet eam ad alios... Si quis non scire suis vicinis... Quis hoc non postulo ut curo virtus ...
Templa, patriae, hoc est principalis finis terra ... Potentia iacet in facultatem ad curo influit, et misce repugnat sine consequatur quod perdere futurum... Hoc actio est summum gradum ductu a supra... Ad praesens significat esse in demanda... Perceptio et liberalitate gratuitous actiones, necnon pia sequenti...
Et ita placet, tuum fatum...multum et multum ... Per voluntatem Dei, perceptio potentia consideratur magnum meritum, quia non est onus hoc iter est difficile, sed a test for malum unum, et tantum fortis in hoc itinere, conserva iustitiam, et, consequenter, magnitudine eorum corda, et etiam inimici eorum...

                XI

Diligere enim inimicos indebitum...
Diligere enim inimicos magnum est sapientia, tantum pro iis, qui sunt vere prope ad veram Summi, ut intelligere et accipere, quia plenitudo eorum fata... Et omnibus sequentibus actiones sunt, dependent ex voluntate superioris, sapientia et fidem in Caelestis Patris...Hoc est probatio conditione, quod oportet intelligi, quia in eo, et secundum eam, sicut et in sequentibus, et actiones...
Forte quod dictum est per prophetam mos adveho verus...
Conceptus abusus in servitium hostium, non meritum victis hostibus...
Victoriam hostibus, victoria de inimicis se super se...
Hoc est verum fundamentum inventionem spatium et effusio de futuro, quod semper est in superatis malum, quod devours omnia circum, et tandem in eius principio...
Multum vocat generat multum actiones...
Et hoc est, vita in planeta Terra...
Perceptio veritatis et conscientia alienis statuere essentia, et vos postulo omnes eius partes...
Et hoc intelligitur, quod, scilicet, in mente, hoc est Caelestis Pater, cum Eius Voluntas sit summum miraculum, et in omnium salutem viva et existens rerum, qui resolvit conflictus et vincit malum inimici . Visibilis et invisibilis...Et mittit et iacit in Tartarus omnes manes malitia et malo ...

                XII

Magna sapientia abscondita est in doctrina, et si discipulus accepit veritatem doctrinae, tunc cognitio est revelatum, ut eum,si discipulus non recipit doctrinam cum eius cor,tunc non est doctrina, ut talis. Conscientia est determinata scientia et est magnum opus est, scire veritatem doctrinae...
Sapiens non quaerit , sapiens homo invenit... Senex, qui habet receptam doctrinam in fine via, ut intelligere, quod veritas, quod revelatum est ei nuper non est lapis de eius vita...Omnipotens definitur hoc modo , dans occasionem, ut a sententia in aliam dimensionem . Qui quaerit, virtutis etiam ab hostibus, inveniet eam... Sed qui quaerit, in vitam aeternam inveniet eam solum cum Deo ... Posse accipere debitum propter adiuncta est vita, et qui facit orationem, apertum est ei...
 Qui recusandae Orthodoxam fidem, ut nec crucem eius?.. Quod sit simplex, et veritatem aperit novum vicissim spiralem , qui , quovis vertere rerum, creat ex quod est gratum solum providentia Dei...
Qui credit in quid est, quod, qui credit in Spiritum Sanctum , qui credit in fallacia est deceptio. In finem, et accipit vitam aeternam , et qui est deceptio est simpliciter caduca...
Ad gloriam Patris, et Filii, et Spiritus Sancti ... Nunc et semper et in aeternum ... Vita aeterna est iustus, vita, est vita in oratione, et scientia, tueri Fide semper, et Deus reddet tibi pro opere anima tua ...

                XIII

In libro de libris est veritas, qua omnia dicitur , in discipulo verbum veritatis scit quid verum est...
Christianus, qui dicit, quod multi in Libro de Libris, non in doctrina et vita, et non intelligit quae dicit, non est Christianus ...Et ipse loquitur in suo nomine, et nihil amplius...Ad quod propheta dixit esse completum ...
Omnia a principio creationis ad vitam, etiam leges et consuetudines, praesertim in statu, est profectus in Libro de Libris...Sapiens, haec quaestio est aperta ad eum, quia cor eius erat, aperi ad Christum... Et qui ponit recte linee in Libro de Libris invenit tantum verbis... Et dixit, quod ipse legit omnia, non solum quia ipse est mendax...
Et dicendum, quod hoc est verum environment, fit falsum unum, de quo dictum est, quod multi venerunt ad me, et dicunt: Pater Meus, mihi praedicavit verbum Tuum...
Et dicam ei-discedere a me, nescio vos...
Hoc verum est, aperta modo ad paucos...
Non omnis qui dicit "Domine, Domine", clamat ad me...
Qui non sciunt aliquid omnino...
Sit verbum tuum reveletur ...Ad mentem... vita aeterna...Exodus de capite 21.

                XIV

Ibi sunt multus of populus in unum locum, et factum est ita...
Et die veniebat ad meridiem...
Et lucida mico illuminatur a caelo...
Et multa cogitabat quod esset signum ...
Sed erat lapis ardens... Et cum magna vis ipse ledo terram et in loco infundibulum apparuit quinque kilometres, et non erat. Tribus diebus erant cineres in terram, et nihil est visibile. Et credebant, quod erat factum , sed non est factum ... Et phaenomenon , et multa mutata, quia tunc...Septem factum est silentium circa Mundi, et omnis cogitatio ad finem mundi,sed hoc non est in finem,hoc est a admonitio, postquam, multa intelleges, quid faciendum, et mundus durabit ... Ut quod dictum est esse verum per prophetam...
Omnia ex Dei voluntate...
 Secundum legem, vitam inveniet misericordiam et pacem et conciliare irreconcilable. Et qui non accipere quod dictum est: vadam ad suos fines, qui sunt ibi... Lux radiis solis, ut omnia in planeta Terra, clarifica, in gloriam Domini nostri ...

                XV

Sanctissimae Theotokos...
Mater Dei...Maxime honestum Cherubim et maxime gloriae Seraphim sine comparatione, qui genuit Verbum Dei sine corruptione, ut vera Mater Dei, nos magnificat Te...
Iustus da Mihi gloriam potens Unus, et nomen Eius sanctum est, et misericordia Eius super timentes Eum a generatione in generationem.
Et mea infirmitate...
Et maybe etiam sit mea gravibus peccatis, visibilia et invisibilia...
Da vires, ut inimici mei videre veritatem, et adepto a malo, ne aequum iudicium...
Ego dimitte contumelias et invidia, ut omnes, qui offenditur, et invidia unum mala electio...
Orate pro salute, pro liberis, qui sunt infirma, et in desperationem, ostende misericordiam tuam, et nisi eos a morbis...
Sanctissimae Theotokos...
Mater Dei...Maxime honestum Cherubim et maxime gloriae Seraphim sine comparatione, qui genuit Verbum Dei sine corruptione, ut vera Mater Dei, nos magnificat Te...
Benedicat me cum honestam vitam ad utilitatem Russia... Et dona pacifica situ...

                XVI

Erat clara apricis die , et angelus de caelo descendit, et sanctificavit omnia in circuitu eius lucem. Magna stetit in alto monte et cogitabat quod esset hic . Die coepit cum oratione. Pater noster, qui est in mundo, legere, et vita et lux de caelo habere illustrata eum . Michael archangelus erat, cum angelus. Et erat cum principe non mirari, sed exaudivit, quia erat pulchra. Et in eius principio erat iustus, et benedictus a sancto aequalis-ad -, in-Apostolos ecclesia, quae sapit, canonum, et Sancta Scriptura, quae data sunt magna ad eum, et apertum est magnum et gradus in iure princeps.Hoc enim bonum patriae , ad bonum gloriae, et Orthodoxam fidem . Et quid dictum est per prophetam mos adveho verus . Et angelus de caelo, annunciabit magna urbe, novam urbem fecit de lapide albo,et civitatem hanc, erit unio omnium rerum , tota veritas de creatione ad utilitatem nostram Dominus Omnipotens . Gratias tibi, Domine, gratias tibi ago. Et Templum de Caelo fiendas in monte hoc , et in magnitudine, de Templo, quod erat, non tamen in planeta Terra, videbatur Princeps. Princeps in caelis, ipse invasit, et tetigit caelestis nubes. In aperto, in Magni Ducis animum dedit ei ius ad creare a caelo, quod opus hoc enim justo. Cum eius albedo, sicut in splendore angelorum, Templum Domini, Dei nostri, Omnipotens Patre Caelesti, revelatum est verum Lumen . Gratias ago Deo pro vobis. Gloria tibi. In Nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti . Et nunc, et semper, et in saecula saeculorum . Et gladium de Michael Archangelus constitutus est a principe scriptor humerum ad benedicat iusti exercitus caelorum, et nihil et nemo alius in tellure dubitatur eius constantia et suo modo inceptum beneficium virtutem Lucis . Et facta est civitas magna in circuitu Templum, fit nix album lapidem, ut omnes introitum civitatis intelligitur quod Lux caeli tetigit eam. Et qui portant Crucem erit cultus undique Magnitudo Templum , Magnitudine Urbis , Magnitudine Principis Gloriam Domini nostri.
Maiestatem regiam gloriam Domini nostri Omnipotentem et Iesum Christum Filium Eius . In multis Vedas, hoc est determinata in antecessum, sed non multi sunt data recte. Pura anima, qui vidit, verum, creare . Et omne malum, consistit in recedat a malo, et corruptio, quia non fuit creata a nativitate, sed ab turpe malum. Et benedictionem accepit a supra, et opera fiunt per verticem. Et hoc opus erit describitur in libro de libris , et erit exposita per clamorem in aeternum pro utilitate Lux transiens per omnia Divina creaturis in omnes partes, et partes Universi ...


                XVII

Bellator, qui protegit in Terra cum sancto Spiritu...
Bellator, qui protegit eius Familia Sancta est...
Et bellator, qui dedit animam suam pro amicis suis, Sanctum est...
In Nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti...
Quaesitor veritatis, inveniet eam, et si inveniat veritatem, non erit contentus, et ire via...
Inveniens veritatem de mendacium, et inveniens veritatem in mendacium erit venenum se...Ut quaesitor de avaritia, similis illi, ardens in infernum, et ibi erunt, et tu poteris invenire eorum hyaenae... Sed verum est, semper in eodem, sine pulchritudine, de malitia, quae operit multum...Et si semel recusandae veritatis, non est alia veritas, quia alia est veritas falsum...
Cavete lupos, qui non opus est veritate ...
Oportet sanguinem...Vigilate te...Et si dixerint ad te, dicere etiam! Etiam vel nulla ! Non... Determinans veritatem, per verbum suum . Reliquum est malum...Non vultus pro aliqua mysterium semper et ubique...Qui dedit tibi iuramentum, posuit signum, ut vos auferam sigillum a te, et esse responsible pro iuramento eius qui dedit... Et aliud relinquam vos in tribulatione ... Aut iurare non iurare...Et in modum ad vos, et in modum, ut omnes


                XVIII


Vigilate, quia veritas patefacta est eum, qui non dormit...
Tempus est in oratione, et in Regnum caelorum veniam...
Pater scit quando...
Nam Pater est Alpha et Omega...
Et, qui non audiat Patris et erit deserta...
Et qui derelictus est non intrare...
Et erat nox, et ego dormivi sonus somno ...Et Spiritus sanctus descendit, et ait: excitare. Sed non audivit eum. Et ipse levavit in somnium ad palatia, novum tempus caelestis exercitus. Et facies eius erat avertit ab omnibus.Ita quod ego non video nomen. Sed ego non video nomen . Et legi, cum cogitationes meae, quia vidi hoc donum in terribilis dolorum . Et nomen erat Nicka . Et cognovi quod non est timere, quia ego sum dicitur determinare. Et dolor receded . Vidi solum ore triangulum et terra recessus. Ita ipse ascendit ad primum , et intellexit suum fata. Et intellexit omni verbo, quod locutus est per sanctos Patres.
Et hoc verum est definitio verbi Coelestis Pater. Et relictus in pace . Et oratione liberat a peccato, et despondency. In oculis felicitas , radius spes salutis illuminatur...
Vigilate, quia revelabitur ad eum qui vigilat...
Pater scit, cum, et qui non honorificat Patrem, in Terra erit projectus ante adventum in fuligine et decrementi...

                XIX

Mulier est vultus pro viro ita quod non potest invenire eum. Quia vir est principium. Et illa erit cum viro, et hoc maritus est veritas. Quis non videat virum, non quaerit salutem, pro viro, sed venit in mendacium, et regi per unum malum sine eius cognitione. Et quemcumque malum unum ducit, et non per cor eius, ibi erit publican, et mendacium, et conceptionis
non removeri ab fetus...
Timor de malo, alicuius corporis est sub iugum corpus sine anima . Sic, ad tua veritas. Et ecce enim veritatem, et dicent tibi mendacium . Quia deceptio, impossibile est videre verum et gradus in ignea hyaenae. Legere scripturas et auribus, ad cor tuum. Scriptum est, quod vita est quasi avis . Et tibi dabo eam in tuis manibus ad te. Qui eduxit vos ad virum tuum, secundum verbum veritatis, ille habet a sensu sui habeatis et corde puro. Et salvus eris. Et ext;ndit manus ad te, virtus de sui interest in sui interest, quod in ardet ignis ex hyaenae et ejus fructus. Invenies te in caveam, ut si vos non sciunt artem aves.
Cantare in aurora, et laus Dominus, et eris benedictus, et caro tua videre virum tuum.Et propter vestram salutem. Et honorem viro , et honorem Coelestis Pater, ut vir.
Ubi te non videre lumen, et oculos sunt, conversus ad Caelestem Patrem, sed vides odio, surge, hunc locum relinquere et tolle calceamenta tua. In Templo, ora pro salute, ut benedicat vobis, quaerite lux, et tuus vir.

                XX

Nolite tangere mea Christus est, qui...
Et non malum meum, et prophetas...
Praedicarem ejus gloriam, ad omnes gentes...
Date Domino gloriam nominis Eius...
Tota terra trembles ante eum, quia ipse condidit mundum... Et omnis qui videt eum videt per oculos Domini...
Et quis est, qui lutum in domo...
Qui est in luto in eius cerebrum...
Quae est terra in conspectu eius...
Sit eum esse humiliatus in superbia sibi ...
Et siti ad humanum sanguinem...
Quod dictum est per prophetam habet venerunt...
Qui contaminatis cerebrum in eius quaero, an hora...
Et de Satanae, erit, patet ab illis, et non semel aut bis...
Et eritis filii Satanae...
In quaero de humana carne et sanguine...
Per deceptio, facti portarent de lepra... Et ascendit in coelum, non est intellectus, et quae movet eos...
Sed caelum erit silentium, nisi unum de malis in ergastulis abscondit eos ab hominum oculis...
Nam dicitur, quod hoc factum est de terra, de terra est, et intus...
Sit veritas praevaleat, et erit, inquit, inter nationes, quod Dominus regnat!

                XXI

Et ingressi sunt Templum et coepit orare in Templo...
Scientes quod in Templo Domini non est eorum Fide...
Et oravit contra Fidem in Templo acciperet gratiam ...
Et omnes eorum preces erant, respondit in honorem Fidei de Templo...
Ac tempus venit et non intelligere, quod in Templo Fidei ,
Oratio pertinet ad Templum...
Et ita reprobari per Fidem...
Ad preces in Templo non est ex Fide...
Et sic hostes venit ad bellum...
Et coeperunt orare in Pskov...
In Templo , sed non scire quod sunt, orantes ad Defensores Russian Terra...
Et ipsi continue orare, et erant expulsi, et destructa...
In Templo Fidei , contra Fidem per deceptio ...
Poena blasphemers et defilers implebuntur...
Te potest fallere hominem, sed non Deum...
Sic erit semper, sit quod dictum est per prophetam venerunt...
Gloria , gloria tibi , Domine ... Qui destruit daemones et luctus illos ad locum paratum. Defensor populi et quae in Terra...Tibi gratias ago...

                XXII

Sicut a purus mons, fons, id est plena, de castitate et viriditatem...
Key aquam vivam...
Sic filii sunt plena purus veritas et lux, in Regnum caelorum. Angeli non hauriant verbum ex ratione , sed ex veri Dei 's cor .
Audite, et veritas patefacta est tibi per filios...
Si dictum est per prophetam, non dormies in anima tua. Et si sic, tunc angeli in Regnum caelorum poterit explicare te, et inexplicabile, si non est lux in anima tua, et fiat lux, quia te. Et qui tangit angelus cum malitia, aut mendacium superbiae, eum esse projectus in vita sua in ignea hyaenae ad vitam aeternam, ardens, necessario ex cogitationes mali sunt...
Cura angelis, nam angeli, qui custodiat te in hora adventus et salutem omnium, quae in terra...
Ut pax cum omnibus Orthodoxis Christianis, et cum omnibus Deus glorificetur, qui nutriuntur, et filii eorum...
In Nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti...

                XXIII

Tulerunt Nomen prophetae...
Et portaverunt eum ante eos...
Quidam dixit: nos cognovit eum...
Sed ego nesciebam eum...
Alios dixit non credere eum...
Sed et ipse exaudivit verba prophetae...
Et sunt alii, qui nouere, cum omnibus eorum corda...
Et quibusdam magis, qui non crediderunt in Deo, nec in bona opera et custodivit mandata in oratione...
Ipse surrexit iratus et abiit inter vicinos, quia nesciunt eum...
Et coeperunt blasphemare Nomen eius, non se blasphemabant eum...
Et coeperunt abscondere veritatem ab oculis propheta, clam elias, visi ante oculos eius...
Latentes breviter, saepe decepit... Ut qui vivunt in mendacium, et non in ordine ad aedificatis eorum familias...
In deceptio , fructus non ripen in luce solis , sed fatiscit in loco . Ad esse honestum, venit et accepit Nomen prophetae, ab hominibus, quia non est pars eius...
Et effudit multum salis in loco ubi ipsi stabant, et nihil aliud, crevit ex eis, sic quod se scire, quod salis est, quam mendacium, non vivere, ubi non est sal...
Et quidam remanserant, absque intellectus, dum alii, qui vidit, verum cum eorum corda, salvi fiebant in veritate, veritatis...
Imo, quid fieri debeat mos adveho verus...Enim gloria Domini ...Cunctipotens...

                XXIV

Quam multa carmina scripsit haec?..
Quam a pueritia te docuit mittere carminibus in populus...
Quotiens te sacrificaverunt ad altare?..
Ego nesciebam esset ad iniuriam personae...
Quam diu angelus de caelo erit vigilantes et custodientes vigilias super vos...
Ita quod hoc non esset intra ignea hyaenae...
Credere in quam hoc participationem suscipiam verum lumen...
Surgere, tua venit hora...
Via dicitur, a supra...
Et surgere a somnium, et dicere veritatem, et te intelligere, quod ipse te exspectat...
Quod ipse postulat, tua epiphaniae...
Post omnes, fortitudo tua est vere magna...
Sicut Cyprians et Iulites, qui vidit, et requievit...
Accipere locum in vita est, etiam recte...
Bonum Domini nostri Iesu Christi...
Quia te vidi in inferno oculi tui...
Si inferno similis est... Talis in paradiso?
Magna sunt enim haec...
Inclusi in voluntate tua...
Omnes hostes et inimicos erit dissolvere, et ad te veniet ad sanitatem, et scientia animae...
Relinquere omnia opera Satanae, et vade ad Templum...
Angeli sunt expectantes vobis... Filii tui quaerunt te....
Ortus in Fide manet...
Quod dictum est per prophetam... Et ita erit...
In saecula saeculorum, ad gloriam Domini nostri...

                XXV

Et evigilavi, sed carmina sunt fortiores eos...
In hoc carmen cantabo cum sanguine milia innocentes victimas...
Et ipse surgit et ambulat in medio eorum...
Bibentes sanguinem pro nova victima...
Sub eius signum, ipse committit tenebris opera, et non est requies pro eo...
Appellat, ut omnes, qui versantur in hoc...
Maledictus, ut in tertio genu...
Excitando vires infernum... Sed omnino exuritur...
Et tunc iustus relinquere, ex ubique...
Et tribulationibus relinquere Russia diu...
In nomine Satanas, ille tamen vivit...
Sub influxu mali, qui appetitus eius, cantare...
Et non est pax... Solum iram et vindictam pro sale de anima...
Immo, quid est, epistolam, et ipse erit adepto a facie ex hoc homine...
Sed intus, in inferno...
Et si non sit constitutus, nisi cum filius diaboli fuerit positum...
Propheta dixit: faciamus certus quod dixit, verum est...
Alioquin, malum erit dissipare, et in secundo approximationem erit Regnum caelorum in saecula saeculorum...
Ad Gloriam Domini Nostri Iesu Christi...
Deus, propitius esto mihi...
Domine miserere...
Deus benedicat tibi...

                XXVI

Et per hoc gratiam...
Nos gratiam et donum Patrem caelestem...
Prophetias - propheta, secundum mensuram Fidei...
Qui est in ministerio, in ministerium...
Et qui manet in Regnum caelorum venit in gratia...
Caritas inter vos debet esse sincerum...
Servite Domino in quiete spes...
In pertractandis - patientia...
Esse jugis in oratione...
Take part in necessitatibus sanctorum, et in vobis erit praemium...
Ad gloriam Domini nostri Omn;potens...
Benedicat tibi persecutoribus invocans...
Et, qui mos similis...
Et hoc clamatis, hoc clamatis...
Non retribuere tibi...
Dare locum irae Domini...
Vitare malum, Si vos postulo ut vitare malum, extinguetur ignis cum bonum...
Caelestis Pater dilexit quisque secundum suam voluntatem...
Da nobis vita aeterna, et in die benedicam nomen Domini nostri Iesu Christi...
In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti...
Quisque est subiectum ad summum auctores...
Hoc non est intelligendum quod Potentia non est a Deo...
Et Virtus Dei, quod manifestum est...
Qui resistit potestati, et non in Virtute Dei...
Regnum Dei est, neque cibum neque aquam...
Iustitia, et pax, et gaudium in Spiritu sancto...
Regnum caelorum...
In doubter est damnatus...Ergo, non per Fidem...
Et quod non est ex Fide, peccatum est...
Pone caput tuum ad basim crucis et orate, ut Pater noster, et amoris erit verum, quia te...
Et Pater reddet unusquisque in abscondito...videlicet...
Et qui palam praemiis eum, clam redit secundum Fidem... Ut nisi lorem...Orate in Templa... Praedicent Regnum caelorum sine cogitatione, quid dicere...Iustus homo loquens per angelum, et ego non puto nos iam dixit, data est ei...
Et quid est constituta est, ut sit, erit...

                XXVII

Dictum est per prophetam Danielem, "Cum videris, an abominatio."..
Ire usque ad tectum...
Et currere, fugiens ab igne...
Et multi dicent, quod est Christus, qui non credunt et non credunt vos decipiat...
Diversa signa...
Sol erit deficere...
Et lumina evanescunt...
Et est filius hominis in nube...
Virtute multa et Gloria...
Angeli congregabo suis a finibus terrae usque ad fines de caelo...
Vigilate et orate, subito veniet tempus...
Orate in Templa, ora domi...
Nemo scit quando dominus domus veniat...
Sed ipse veniet, et ut eius...
Et qui vidit, non vult videre...
Non accipere, sed ut ipsum...
Ad Caelestem Patrem tueri te...
Deus benedicat tibi...
Ut Ipse vos docebit in via Fidei...
Ita ut posset salvare animas nostras...
Hoc articulus est magna amore erga proximum...
Pro gloria Dei...
Deus, propitius esto mihi...
Domine miserere...
Deus benedicat tibi...

                XXVIII

Et Patrem dicit...
Populus ex septentrionali regione...
Magnam oritur ex omni parte et in fines terra sua...
Et erit in diversis tribubus et columnas ...
Et nesciunt timore et arma interitum a viribus ingens caelestis ...
Eorum vox est magna, sicut mare...
Et mare, quod est sicut unus homo ...
Quia unum sunt, licet sint alia tribu...
Et Pater dixit: recte vestra mores et facta ...
A curia inter homines sine calumnia , non effundam sanguinem innocentem in filios in extremo loco ....
Et deos, quod te non sciunt, non sequi eos...
Et ego relinquam vos vivere in novissimo loco ...
Et retro a vestra iacet...
In generationes generationum, quod mihi dedit terram ad Patres vestri...
Quam vobis, furari, occidere, adulterium...
Et tunc venit in domum meam, cum nomen meum super eam ante faciem meam ...
Et dicunt, - Nos salvos fieri
Quid feci, cum sim domus ?
Qui factus est quasi speluncam latronum...
Et populi aquilonis facere voluntatem meam...
Et ego repellam a faciem meam...
Ibi enim est uxor, a viro suo, et puer, et non est alius...
Omnia alia semen erit projectus...
Ut ' quam ira mea effundam de...
Offerens holocausta et oblationes ad victimas ...
Et comedite carnes ...
Usque ad meum adventum...
Et audite vocem meam...
Et ego ero Deus vester, et erunt mihi in populum...
Et sic erit praecepit tibi...
Quod esset bonum est tibi...
Prophetarum missus ad te...
Et non audieritis, si Vocem meam...
Quod ubi dicitur in valle de homicidium...
Et populi aquilonis annuntiabit nomen meum...

                XXIX

Et Prophetae, qui dantur ad vos...
Et qui oppress ...
Dextera mea cadet in eos ...
Et sic non erit in saecula saeculorum...
Et eius familia erat complevit...
A propheta, non est opus...
Pater dat vires, ut propheta...
Omnis dives homo, dat una parte, et a propheta...
Sine interrogatione cur?
Noli respicere palam, sed clam a te...
Et cum Pater videt hoc, reddet tibi magis etiam propter misericordiam tuam...
Non quaero quid me...
Numquam rejiciunt verba locutus est per Prophetam...
Ipse loqui non enim aliquis...
Ego non dicam pro me...
Pater, verbum loquitur...
Et erat ei datum desuper, et ut nemo alius...
Et dicit: malum est, malum...
Bonum, bonum...
Non sunt talia verba...
Haec sunt verba legis Omnipotens, quod necesse est impleri...
Et qui audit reddet secundum Fidem...
Vident enim Caelestem Patrem cum corde puro...
Ipsi et audient vocem eius per Prophetam...
Sic Propheta venit ad domum tuam...
Non opus est tibi aliquid...
Et non opus est tibi aliquid aliud...
Et si occurrerit tibi Caelestis Patris incruentus et tractare eum in an alienum in via...
Tunc tolletur etiam ex vestra familia...
Esse propheta, ut prorsus haec verba...
Pro gloria Domini Dei nostri...
Creatorem caeli et Terrae et omnium quae in Terra...
Laudate Dominum, quia cum omnis spiritus...
In omni tempore, in saecula saeculorum...

                XXX

Qui venit ab aliis terris...
Numquam praedicare Regnum caelorum...
Et fidem Domini nostri Iesu Christi ...
Non sunt offerens nobis principia Christiana...
Et pro alio ornandum ...
Erunt deposuit in cogitationibus suis, et dispersi circa mundi...
Caelestis Pater est in ipso vigilantes...
Et videt, et cogitationes, unum...
Et ex una cogitatio...
Videt totum genus...
Et ita erit ...
Et erunt dispersi sine inveniens scandalum...
Pro confessione tui iacet in Christo...
Multis, et veniet...
Qui est in nomine tuo , Domine ...
Facit mala opera...
Iam mortuus super terram...
Qui facit carminibus in nomine tuo...
Mortuos et in inferno, in saecula saeculorum...
Semen non est ex humano genere, non fuisse temptatum autem per daemones pueritia et confiteri daemones...
Tota terra erit excitare una die...
 Et omnia cibaria foederis implebuntur ...
Potestate nostra, deus Pater omn;potens...
Gloria tibi Pater...
Tibi gratias ago...
Confidimus in te...
Ad vitam aeternam....
Fiat voluntas tua...

                XXXI


Et hora veniet, et erit encroach in virtute princeps omnium Russia... Quam voluntatem et honorem dei magnus Sanctus Alexander erant oblitus, et decima misit a Novgorod veni loqui ad eum, et decima placuit, quod hoc esset possibile, cum Magna Mos caelestium Ius erat probata in civitate Pskov. Et non audivi de eis, quia eorum oculos papaver de capitibus eorum, et a crepitant erat, audivit ab ore eorum. Sic, hoc. Qui encroaches in potentia monarcha in infernum. Praeterea , timuerunt nimis . Et acceperunt potestatem, et sicut Moscoviae via vitae. Omni tempore. Et silentium regnavit in Ecclesia, Magnus Ioannes, res gestas in Russian Terra, omnes Sancti Patres et Patriarchas intravit in cathedrali ecclesia ad cultum, reliquias eius, erant Sanctis Philippo et multis qui viderunt veritatem, Hermogenes, et multi de his, qui cognoverunt quod ille esset, discere iterum. Et clausa est Templum hoc post eos . Et oravit pro quadraginta diebus et noctibus pro a praesidio impetum ab hoste . Patriarchas et nunc in lucem obtulit et nobilis Princeps, ipse Magnus Pacificus, erat praesens.
Et ministerium duravit quadraginta diebus. Et omnes caelestis potentiae, et Archangeli, et in tota Russian ministerium vocati, ut laici eorum sancta capita in terra, et miraculum apparuit lux... Et pace regnavit in terra multa saecula. Et in Cathedrali Ecclesia sunt tantum luminaria. Ipse est Dux russiae terra in aeternum, et semper, et in fine saeculi. Tota civitas est verum in ordine ad Creatorem, Caelestis Pater. Ita quod omnis spiritus universi glorificat nomen eius. Sic, cum omnis spiritus laudat Deum. Et mea praesentia necesse est ut qui verbum audit, audit eo. Ut homo, qui facit vere beatum, cum sicut Lux...
In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti ...

               XXXII

Et oravit diu et placita sunt audivit...
Et Pater creavit caelum et terram...
Et tenebris ubique...
Et in Spiritum Sanctum est super aqua ubique ...
Et Pater dixit ...
Lux...
Et omnia illustrata, cum clara lux candida...
Et lux divisa est a tenebris...
Die ac Nocte...
Primo die, et in Terra...
Omne quod habet fieri contigit...
Et in suo statu accepit in sua prima specie...
Et nihil est pulchrius quam pristine visum...
Et omnes quod Pater fecit...
Quod factum est veritas et caro...
Et Pater vitam inspiravit et spiritus ut multis...
Et filium suum erit ad omnia ...
Et nihil est in Terra, qui non audiat Patris...
Et nihil est in Terra, quod non obedire Filius...
Et nihil est in Terra, quod non obedire, Spiritus Sancti...
Et Pater benedictus in eius dilectione ...
Omnis anima creata...
Et omnis anima et spiritus ...
Ut ipse glorificate Dominum Patrem caelestem...
Gloria Patri et Filio et spiritui Sancto...
Et nunc, et semper, et in s;cula s;culorum ...

                XXXIII

Et daemones exiit, et ambulavit in terra...
Et tulerunt vivit in immensum, et de fame...
Et dicitur eorum malum unum...
Et unum malum audivit eos...
Et ipse abscondit sciens eius exitus...
Et daemones erant sated...
Et animal radices mansit inter eos...
Et cor lapideum, commota ...
Etiam bestia, de factis...
Daemones....
Et etiam animalia erit suscitavit ...
Sed daemones eos descendit ad infernum...
Et stans in wasteland habet consedit...
Ut dictum est per prophetam...
In wasteland de imminenti apocalypsi erit...
Sed eorum runes non egressus ...
Et daemones non 't quid facere ...
Non intrare infernum ex gravis sanguinem...
Et archangelus Michael vidit eam et vocavit caelestis exercitus ...
Et passio - signifer bono successu Nicolaus , audivit gemitu terrae ...
Et tulerunt arma contra malum ex diabolo...
Et cum apparuit in wasteland, viderunt daemonibus, et daemones suscitavit ad Archangelum ad auxilium, in infernum...
Quia non habebat vires ex gravitatis sanguinem...
Et purgatio ignis erat qui effusus est a caelo ...
Inundantur et totum wasteland... Et mare ignis factus est ...
Et contra Sodomam et gomorram multiplicatus non scire tale fatum...
Et daemones succendit, cum clarus ignis et succendit diu ...
Omnia placuit nono die...
Et terra, erat, et mundantur ...
Et flavit omnia circum...
Ille collecta cineres, et tabes, et deduxit eos in aquam, sicut a turbine, dimisso vestigia mali spiritus diu...
Et non erat transitus ad eos, sed non erat perfecta in perditionem...
Ad gloriam nostram unigenitum Dominum...
Pacem constiterit omnes in terra, Laudate Deum...
Et Fides vestra erit solutio...



                XXXIV

non potuerunt resistere eorum silentium...
Et a solitudine fornicationis...
Et coeperunt discere, seductus ab initio...
Genuit veritatem contra veritatem, licet veritatem...
Eius melodiam, sicut creata a Deo...
Et clamor icons non prohibere eos...
Multa, multa auribus frumenti erant evelli...
Et est adhuc multum reliquit...
Sed volo scire,,
Sine ratione Fidei ...
Caecus, non prudentiam...
In odio animae est furoris ...
Numquam aperit cor suum...
Quia in principio erat Deus...
Et tunc omnia...
Et exiit iterum, non intellectus eorum principia...
Quid est quod fuit absentis enim saeculum dimidium...
Et flecti plastic, et iterum amputavit capita, quantum voluerunt...
Et dixit ad eos: Relinque mihi...
In recklessness, non in ratione...
Dolor et avari non habent veritatem...
Qui ab insidiis filii Dei ...
Gratias ad eum ...
Et tantum populum vidit...
Et iusti, audivi omnia...
Et non impedire...
Quia sciebant quod haec sunt opera Dei, et eius mos erat, extruatur...
Contra, sciebat quod in Festis esset oblitus...
Et haec omnia in ordine ad prohibere eos...
Et nihil erit aliud, sed bonum a malo...
Multum lucis, non intellego...
Aeterna gorenje, aeterna dolor...
Et oravit, et abiit ad Templum, clamans ad Patrem, qui liberat eos a tormentis...
Et interrogavit eius Pater, dimitte illis...
Et ille expediri crucis ...
Morietur propter peccata vestra...
Et videns videat, cum cor eius...


             


Рецензии