Поздравления американцам

Unlike Mr. Trump, we, on the contrary, consider the withdrawal of troops from Afghanistan as a great victory for President Biden and the entire American people, a ‘trillion dollar’ victory, a victory of reason over madness, a sense of reality over the “sin of pride”. Anti-popular, decaying and puppet regimes should not be supported. Let the peoples themselves put an order in their countries.
More great success can be achieved if a trillion US dollars are spent on the development of science, on making education and health care more accessible to the American citizens.
Our sincere congratulations and best wishes to the American people!

В отличие от г-на Трампа, мы, напротив, считаем вывод войск из Афганистана большой победой президента Байдена и всего американского народа, победой «на триллион долларов», победой разумности над безумием, чувства реальности над «грехом гордыни». Не следует поддерживать антинародные, загнивающие и марионеточные режимы. Пусть сами народы наводят у себя порядок.
Ещё больший успех может быть достигнут, если в будущем триллион долларов США потратят на развитие науки, на большую доступность образования и здравоохранения для граждан своей страны.
Искренние поздравления и лучшие пожелания всему американскому народу!


Рецензии