А лопуцьки бур ян молодий, весняний -любытэ?

НА Мові:- А лопуцьки (бур'ян молодий, весняний) під парканом росте скрізь .
- Ви не любите?
- Я люблю і зараз навесні їм зелені погони дикоросів.
- їх близько 2000 їстівних.
Я люблю и сейчас весной ем зеленые погоны дикоросов. - их около 2000 съедобных.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Дикоросы
- Не знаєте?
- Значить ще не відвикли від сала з ковбасою?
- Козельки,куряча лапка,ряска жовта, Садова?
- Не чули? - Значить горя-нэ знали.
Ещё подожмёт-по себе знаю.

ИНГЛ:(Европа-ведь.)-And loputsky (young weeds, spring)It grows everywhere under the fence .- You don't like it?- I love and now in the spring I eat green shoots of wild plants -there are about 2000 edible ones. - You don't know? - So you haven't got out of the habit of bacon and sausage yet? - Goats, chicken's foot, yellow duckweed, garden?- Haven't you heard? - So you don't know the hunger strike yet!

-А закончилось?-У Вечного Прозянского Номинанта?
Слёзно-под Паниковского:
-Вот мои кредитные карточки:
-Подайте больному и бедному на пропитание.
-А Если-бы "Дружына -бойцы Олега на Майдане победила?
-Он бы под Кремлём онучи-портянки стирал!
Как про сапоги помыть в Окияне Вовчык-Жир!
-Вот и дошли до Москвы!!!
Та чё до Москвы?
Сегодня Вся залежна нэнька сракы мые в Италии-Испании.
Жинкы молоди щэ пидробок мають.
Хороший товар,-хочь якый, на мисци розкупаеться.

-А закінчилося?:-ось мої кредитні картки: - Подайте хворому і бідному на прожиток. -- А якби " Дружина-бійці Олега на Майдані перемогла?- Він би під Кремлем онучі-онучі прав!- Ось і дійшли до Москви!!!

- And it's over?:- Here are my credit cards:- Give the sick and the poor for food. -- And if Oleg's "Squad -fighters" had won on the Maidan?- He would wash his footcloths under the Kremlin!- Here we have reached Moscow!!!


Рецензии