Гармонiя Ольги Смольницькоji - новий живопис

Ольга Смольницька - молода українська науковиця, фахівчиня з культур германських та кельтських народів, перекладачка, поетка, літкритикиня,  організаторка подій в музеї імені М.Т.Рильського в м.Києві, талановита, яскрава, харизматична діячка культури нової формації.

Люди, які знають пані Ольгу давно, довіряють їй найяскравіші проєкти та найскладніші бажання, до яких вона ставиться творчо, наполегливо та впевнено.

Ще однією гранню численних талантів пані Ольги є її живописне кредо.
Що тут казати? Це потрібно побачити.
Неповторні лінії, яскраві риси природи,"сумні чари речей" з японського традиційного мистецтва, елементи бароко, неокласики, експресіонізму, символізму, українського нонконформізму...

Все це дарує глядачам неймовірну радість. Це енергійні, життєдайні, прості, але елегантні твори, які показують примхливу, вередливу, тонку й чутливу природу.

Композиційно роботи пані Смольницької - це центр уваги реципієнтів, які вміють або бажають медитувати. Це не просто сплески енергії, це її філософія, виражена в летючих, неповторно-легких дотиках крейди, олівця, пензля.

Цей живопис можна назвати лірико-містичним, і сам факт його існування підносить українське мистецтво на нові осяйні вершини.

Аби ознайомитись з роботами пані Смольницької детальніше, звертайтеся до Музею ім.Максима Тадейовича Рильського в місті Києві.

http://rulskiy.kiev.ua/ - офіційна адреса музею.


Рецензии