Inflated from consciousness of his own importance

Inflated from consciousness of his own importance. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tenkarte. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . i. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #. . . . . . . s. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . #. . . . . . . . . . . . . . . . . . i. . . #. . . . . . . . . . .
. . . . . . #. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . V. . . . . . . . . #. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . citizens of. . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . .# . .ambassador. . . . . . . countries. . . . . . . . . ambassador. . #
. . . . . .# . . . . . . . . . . . . . . . of East. . . . . . . . . . . . . #. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . #. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



December 22, 2021 22:55

{ 2640. Раздулся от сознания собственной важности. Произведение восточно-республиканского изобразительного интернет-искусства.
MMDCX. Inflated from consciousness of his own importance. A work of the East-Republican fine internet-art. }


Рецензии