Only to be opened by authorized persons. A work of

Only to be opened by authorized persons. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . YY . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . YY . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . YY. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . YY. . . . . . . . . . .
________________________________YY. . . . . . . . . . .
||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .||. . . . . . . . . . . . . .
||()==========================|| . . . . . . . . . . . . . .
||() . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .||. . . . . . . . . . . . . .
||(). . . . . . . . . . KAZ . . . . . . . . . . . . ||. . . . . . . . . . . . . . .
||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . || . . . . . . . . . . . . . .
||. . . . . . . . . diplomatic bag. . . . . . . . || . . . . . . . . . . . . . .
||. . . . . . . .valise diplomatique . . . . . . || . . . . . . . . . . . . . . .
________________________________. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



January 9, 2022 05:43

{2695.
MMDCLXV.}

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии