They Did Not Expect Them. A creative copy of Ilya

They Did Not Expect Them. A creative copy of Ilya Repin’s painting. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .e . . .n . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .i . . . . . . . . . . . . . . .t . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . c . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .i . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . .S . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .f . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . i. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .c .
. . . . . . inventors. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . C. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . o. .
. . . . . . . . . . . .e . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . u.
. . . . . . . . . . . . t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .n . .
. . . . . . . . . . . . . u . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . c . . . .
. . . . . . . . . . . . . . t . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . i. . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . .i . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . l. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . t . . . . . . . . . . . . . . . . of. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . s. . . . n. . . . .I . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



January 9, 2022 09:14

{ 2697. Не ждали. Творческая копия картины Ильи Репина. Произведение восточно-республиканского изобразительного интернет-искусства.
MMDCLXVII. They Did Not Expect Them. A creative copy of Ilya Repin’s painting. A work of the East-Republican fine internet-art. }

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии