A Scratching Process Чёс. A work of the East-Repub

A Scratching Process (Чёс). A work of the East-Republican fine internet-art.


 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .f. f. f. f. f.. p . . .
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .p. . p. . p. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .f. f. f. f. f. f. f. f. f. f. p. . p. . p. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .p . . p. . .p . .
. . . . . . . . . . . . . f. . . . . f. . . . f. . . . . .f . . . . f. . . f. . .p. . p. . p. . . . . . . . . .
. . . . . . . f. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . p. . .p . . p. . . . . . .
. . . .f . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . p. . .p . . p. . . . . . . . . . . .
. . f. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .p . .p . . p. . . . . . . .
. . f. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . f. . . . f. . . . . f. . f .p. . .p . . p. . . . . . . . . .
. . f. . . . . . . . . . . . . . . . f. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . f. . . . . . . . . . . .
. . .f . . . . . . . . . . . . . . .f . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . f. . . . . .
. . . .f . . . . . . . . . . ..t . . f. . .t . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . f. . . . .
. . . . . . f. . . . .t . . . . . . . . f. . . . .t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . f. . . . . . .
. . . . . . . . .f. . . . . . . . . . . . .f . . . . ..t . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .t . . . . f. . . . . . . . . . . . . .f (чёс)t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . .t. . . . . . . . . f. . . . . . . . . . . . . . . . . t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
..t . . . . . . . . . . . . .f (чёс). . . . . . . . . .t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .t . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .t . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . t. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



January 10, 2022 11:25

{ 2701. Чёс. Произведение восточно-республиканского изобразительного интернет-искусства.
MMDCLXXI. A Scratching Process (Чёс). A work of the East-Republican fine internet-art. }

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии