Belyashi Peremeches. A creative copy of Boris Kust

Belyashi (Peremeches). A creative copy of Boris Kustodiev's painting "Butter Week". A work of the East-Republican fine internet-art.



\. . . . . . . . . . . . . . . . . . / . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. \. . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . \. . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . \. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . \. . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . \. . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . \. . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . \. . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . \---/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . /. . . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . /. . . . . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . /. . . . . . . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . /. . . . . . . . .\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . /. . . . . . . . . . .\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . /. . . . . . . . . . . . .\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. /. . . . . . . . . . . . . . .\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
/. . . . . . . . . . . . . . . . .\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



January 11, 2022 20:25

{ 2705. Беляши. Творческая копия картины Бориса Кустодиева «Масленица». Произведение восточно-республиканского изобразительного интернет-искусства.
MMDCLXXV. Belyashi (Peremeches). A creative copy of Boris Kustodiev's painting "Butter Week". A work of the East-Republican fine internet-art. }

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии