A Wheel. A work of the East-Republican fine intern

A Wheel. A work of the East-Republican fine internet-art.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .w . . .w . . .w . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .w . . . . . . . . . . . . . .w . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .w . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .w . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .w . . . . . . . . . . . .w . . . . . . . . . . w. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .w . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . .
.p . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . . . . .
.p . .p . . p. . .p . . . . . . . . . . . . . . . . . hh. .w . . . . . . . . . . . . . . .w . . . . . . . .
. . . . . . . p. . . . . p. . . . . . . . . . . . . . . h. . . . . . .w . . . w. . . .w . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . p. . . . . p. . . . . . . . . . . . h. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .p . . . . . .p . . . . . . . . h. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . .p . . . . p. . . . . . .h . .pumping . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . p. . .p . . . . . . h. . .подкачка . . . . . . . . . . . . . . . . . .
p. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .p .h . h. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
p.p p.p p.p p.p p.p p.p p.p . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


January 12, 2022 20:10

{ 2708. Колесо. Произведение восточно-республиканского изобразительного интернет-искусства.
MMDCLXXVIII. A Wheel. A work of the East-Republican fine internet-art. }

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии