A transfer of an emotional state. A work of the Ea

A transfer of an emotional state. A work of the East-Republican fine internet-art.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .^ . .
\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . .
. \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . .
. . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Five art objects. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . / . . . . .
. . . \. . . ./ . . . . . .
. . . . \. |. . . . . . . . . . . . . . .// .\\ . . . . . . . . . . . . .=== . . . . . . ||. . . ||. . . . . . | ./ . . . . . . . .
. . . . . \|. . . .==== . . . . . . ||. . ||. . . . .___ . . . . .|| . . . . . . . . .|| . . . ||. . . . . . |/ . . . . . . . .
. . . . . .| . . . ====. . . . . . .\\ . //. . . . .|__| . . . . .|| . . . . . . . . . ||===||. . . . . .|. . . . . . . . .
. . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . .
. . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



January 12, 2022 07:02

{ 2706. Передача эмоционального состояния. Произведение восточно-республиканского изобразительного интернет-искусства.
MMDCLXXVI. A transfer of an emotional state. A work of the East-Republican fine internet-art. }

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии