Virus specialists at the Gaidar Forum. Специалисты

Virus specialists at the Gaidar Forum. Специалисты по вирусам на Гайдаровском Форуме. A work of the East-Republican fine internet-art.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Форум Траяна в Риме. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Trajan's Forum in Rome. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . .t . . . r. . . . . . . . . . . . Талдыкорганский. .
. . . . . . . . . . . . . .e . . . . . . . . .i . . . . . . . . . . . . . базар. . . .
. . . . . . . . . . . . P. . . Strain. . . . . . . . . . . . Toldykorgan Bazaar
. . . . . . . . . . . . . . . . Штамм.  . . d. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . h. . . . . . . .i . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . s. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . Чашка Петри. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



January 13, 2022 11:41 PM
13 января 2022 г. 23:41

{ 2712.
MMDCLXXXII. }

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии