Cultural Observers of Kosti-NF and How Young We We

Cultural Observers of Kosti-NF and "How Young We Were". Культурные обозреватели Кости-NF и «как молоды мы были». A work of the East-Republican fine internet-art.




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OBSERVER. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . ОБОЗРЕВАТЕЛЬ. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . /. . . ./ . . . . |. . . . \. . . \. . . . . . . . .\ . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . /. . . ./ . . . . . |. . . . . \. . . \. . . . . . . . .\ . . . .. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . ../ . . . / . . . . . . |. . . . . . \. . . \. . . . . . . . .\ . . .. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .
криминальная субкультура. . . . . . . . .. . ../\. . . . . . . . . . . . . .criminal subculture.
criminal subculture . . . . . . . . . . . . . . .. ../ . .\ . . . . . . . . . . . . криминальная субкультура
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./. . . . . . . . \. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .
Культурные обозреватели . . . . . . . .|. . . . . . . . . .| . . . . . . . . Cultural Observers of
Кости-NF . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . .|. . . . . . . . .Kosti-NF . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| inheritance. .|. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .
Cultural Observers of. . . . . . . . . .. . |.наследство .| . . . . . . . . Культурные обозреватели
Kosti-NF. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|---------------|. . . . . . . . .Кости-NF. . . .. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .



January 17, 2022 09:16
17 января 2022 г. 09:16

{ 2725.
MMDCXCV. }

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии