A New Astronomy. Новая астрономия. A work of the E

A New Astronomy. Новая астрономия. A work of the East-Republican fine internet-art.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . \. . | . /. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . -. .O .- . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .hh/ . .| . \. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .h . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.p . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . h. . air. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.p . .p . . p. . .p . . . . . . . . . . . . . . . . . . h. . . . воздух . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . p. . . . . p. . . . . . . . . . . . . . . h. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . p. . . . . p. . . . . . . . . . . . h. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .p . . . . . .p . . . . . . . . h. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . .p . . . . p. . . . . . .h . .pumping . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . p. . .p . . . . . . h. . .подкачка . . . . . . . . . . . . . . . . . .
p. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .p .h . h. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
p.p p.p p.p p.p p.p p.p p.p . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


January 19, 2022 05:36

{ 2735.
MMDCCV. }

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/


Рецензии