Шесть

6 - углеродная форма жизни. Единственное натуральное число, являющееся одновременно и совершенным числом, и факториалом. На шестой по удаленности от Солнца планете, Сатурне, крутится бесконечный шестиугольный вихрь. На высшем уровне мультиверс один и все едины. Но это не значит, что быть материалистом плохо. Ведь живем мы не в мультиверсе, а здесь, в далекой от высших сфер флатландской вселенной. И для выживания неплохо знать законы нашего мира. Эверетт сделал много полезного для понимания законов и устройства высших вселенных. Но они мало касаются нашей жизни. Помнить о мультиверсной связи со всем, но при этом не забывать о себе и избегать посторонних губительных энергий - сложнейшая задача в нашем псевдотрехмерном мире.

6 - carbon life form. The only natural number that is both a perfect number and a factorial. On the sixth farthest planet from the Sun, Saturn, an endless hexagonal vortex is spinning. At the highest level, the multiverse is one and all are one. But this does not mean that being a materialist is bad. After all, we do not live in the multiverse level, but here, in the Flatland universe far from the higher spheres. And for survival it is not bad to know the laws of our world. Everett did a lot of useful things for understanding the laws and structure of the higher universes. But it's have little to do with our lives. Remembering the multiverse connection with everything, but at the same time not forgetting about yourself and avoiding extraneous destructive energies is the most difficult task in our pseudo-three-dimensional world.


Рецензии