A High Voltage Electric Power Transmission Line Вы

A High Voltage Electric Power Transmission Line (Высоковольтная линия электропередачи). A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . /.\.\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . ./ /\. \./\ .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ ./\ ./ . . \ .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . ./ . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . _ _ . . . . . . . . . . . . . . ./ . *. . . . . . . . . . . .\_ _. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .\. . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . .\ . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . .\ . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .\ . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . .\ uuuuu./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .\uuuu/ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . .\uu/ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .\/ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



January 27, 2022 21:09

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2756. A High Voltage Electric Power Transmission Line (Высоковольтная линия электропередачи). A work of the East-Republican fine internet-art.
MMDCCXXVI. A High Voltage Electric Power Transmission Line (Высоковольтная линия электропередачи). A work of the East-Republican fine internet-art. }


Рецензии