A vault Опорный прыжок. A work of the East-Republi

A vault (Опорный прыжок). A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . .* . . . \. \. \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . . . .\ .* . . .\ .\ .\ \. .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . \. . \. . . * . . . . \. .\ \.\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . .\ . \. . . \. . . .*. . . . . ==. |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . o. .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .(( . . . . . .*. . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ._*____\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . | . . . . . . . |. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .====. . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|_________| . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . . . |. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . ________|. . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . . . |. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . | . . . . . . . .| . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . | . . . . . . . .| . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . .



January 28, 2022 15:51

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{2757.
MMDCCXXVIII. }


Рецензии