The press conference. A work of the East-Republica

The press conference. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Media person. . (shashlik). . . . . . . . . . .N . . (pie). . . . . . .journalist
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . E. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . W. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Radio boss . . . .(dranik). . . . . . . . . . . . S. . . (pie). . . . . . .journalist
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . M. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Broadcast. . . . . (patty with cabbage). . .A . . (pie). . . . . . .journalist
assistant . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . m. . . . . . . . . . . . . . . . E. . . . . . . . . . . . . m. m .m .m. m. m. m. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . mm . . . . . . . . . . R. . . . . . . .mm. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . m. m .m .m. m. m. m. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.^.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Q. . Q. . Q. . Q. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .U. . U. . U. . U. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .E. . E. . E. . E. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .S. . S. . S. . S. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .T. . T. . T. . T. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .I. . .I. . .I. . .I. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .O. . O. . O. . O. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .N. . N. . N. . N. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .S. . .S. . .S. . .S. .



January 28, 2022 21:09

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2758
MMDCCXXIX. }


Рецензии