What are we here for? Зачем мы здесь находимся? A

What are we here for? Зачем мы здесь находимся? A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . ._____ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _/\_. . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./-\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . .H .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /\.| .| /\. . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . .* .| . . . . |. . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . . . . |. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . .| .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. *. . . .| . . . . |. . . . . . *. . . . . .\.о /. . . . . . . . |. |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . .| . . . . |. . . . . . . *.. . .  . ./\ . . . . . . . . .| .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
*. . . . . . . . . . . . . . . . .* . . . . . ./\ . . . . . . . . .| .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . .* . . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . .SmSq. . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..



February 1, 2022 09:37

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2767.
MMDCCXXXVII. }


Рецензии