Crabs in a diesel sauce. Крабы в дизельном соусе

Crabs in a diesel sauce. Крабы в дизельном соусе. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Diesel fuel. . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . c. . c. . . c. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .c . c. . . . .c . . c. . . . . ..
. . . . . . . c. . . .c . . .c . . . . . . . . . .c . . . . . . . . . . . .c . .c . . . . . . . . .c . . .c . . . ..
. . . . . . c. . c. . . . . . . . . . . . . . . . .c . . . . . . . . . .c . c. . . . . . . . . . . . . . .c . .c ..
. . . . . c. .c . . . Diesel fuel . . . . c. . c. . . . . . c. .c . . . . . . . . . . . . . . . . . c. . . c..
. . . . .c . .c . . . . . . . . . . . . . . .c . . c. . . . . . c. . c. . . . . . . Diesel fuel. . c . . . c..
. . . . .c . . .c . . . . . . . . . . . . . c. . .c . . . . . . .c . .c . . . . . . . . . . . . . . . .c . . .c . ..
. . . . . . c. . . . c. . .c . . c. . c. . . c. . . . . . . . . . .c . .c . . . . . . . . . . .c . . .c . . . . . . ..
. . . . . . . .c . . . . . . . . . . . . . .c . . . . . . . . . . . . . . .c . .c . . .c . . . . . c. . . . . . ..
. . . . . . . . .c . . . . .c . . .c . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . c. . . . . .c . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . .c . c. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .c . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . .c . . . . . . . . . . . . . c. . . c. . . . . . . . . . . . . .c . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . .c . . . . . . . c. . . . . . . . . . . . .c . . . . . . . c. . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . c. . c. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . c. . c. . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . .c . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .c . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . o. ./. . . . . . . . . . . .\ . o. ./. . . . . . . . . . . ..
 . . . . . .\ . o. ./ . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . .\-|-/ . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . ./\ . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . . /\. . . . . . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..



February 2, 2022 14:47

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{2770.
MMDCCXL. }


Рецензии