Mittens for sports achievements. Рукавицы для спор

Mittens for sports achievements. Рукавицы для спортивных достижений. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . m. . m. . m. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .m . m. . . . . . .
. . . . . . m. . . . . . . . . m. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .m . . . . . . . .m . .
. . . . .m . . . . . . . . . . .m . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .m . . . . . . . . . . . .m
. . . . m. . . . . . . . . . . .m . . . . m. .m . . . . . . . . . / . \ . . . . . . . . . m. . .m . . . . . m. . . . . . . . . . . . . .m.
. . . . m. . . . . . . . . . . . m. . . m. . . .m. ./\ . . . . . . . . /\. . . . . . . .m . . . .m . . . . .m . . . . . . . . . . . . .m.
. . . . m. . . . . . . . . . . . m. . .m . . . .m. . . \ . . . . . /\/. . \. . . . . . . m. . . . .m . . . .m . . . . . . . . . . . .m. .
. . . . m. . . . . . . . . . . m. . . m. . . .m . . . ./\ . . . . ./ . . . . \. . . . . . m. . . . . m. . . .m . . . . . . . . . .m. . . .
. . . . .m . . . . . . . . . . m. . m. . . m. . . . ./ . .\ . . . . /\. . . . . . . /\. . . .m . . . .m . . m. . . . . . . . m . . . . .
 . . . . .m . . . . . . . . . . . . . . . m.. . . /\ . ./ . . . .\ . . /. . \. . /\. . /. . \. . . m. . . . m. .m . . . . . . . m . . . . .
 . . . . . .m . . . . . . . . . . . . .m. . . /\/. ..\/ . . . . . .\/ . . . . \/. . \/. . . . \/\. . .m . . . . . . . . . . . . . m. . . . . .
. . . . . . .m . . . . . . . . .m . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .m . . . . . . . . m. . . . . .
. . . . . . . m. . . . . m. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . m. . . .m . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



2 февраля 2022 г. 22:24

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2772.
MMDCCXLII. }


Рецензии