Media captain. Медиа капитан. A work of the East-R

Media captain. Медиа капитан. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |-------------|. . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . .c. .c. . . |. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . bbb. . . .___/ . . .c . c. . . . . s . b. . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . bb. . . . . . . . . . . |. . . . . . . t. .i . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . bb. . . . . . . . . . . |. . . . . . . a. .l . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . b.b . .-------------|-----------t. ..l . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .w . w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . b. b. . . . . . . . . . |. . . . . . . e. .i . . . . . . .
. . . . . . . .w . . . . . .w . . . . . . . . . . . . . . .wb . . . b. . . . . . . . .| . . . . . . . . . o . . . . . . . . .
. . . . . w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .w .b . . . . . . b. . . . . . . |. . . . . . . m. n . . . . . . .
. . .w . . . . . . . . . . . . . .w . . . . . . w. . b. . . . . . . . . . b. . . . . .| . . . . . . .e . .s. . . . . . . . .
w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . w. . w. . . .b . . . . . . . . . . .b . . . . /.\ . . . . . .d. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . b. . . . . . . . . . . b. . . ./ . . \. . . . . i. . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . b. b. .b .b . b. .b  . . /. . . . \. . . . .a . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./. . . . . . \. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./. . . . . . . .\ . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./. . . . . . . . . \. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . ___. . . . . . . . . . . . . /-----|----| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . |. . .| . . . . . . . . . . . /| . . . . . . . |\. . . . .big bridge, movie. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . ./ .| . . |\. . . . . . . -----|. . . . . . . . . . \|. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . |. . . . . . \--------|. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



February 3, 2022 19:11

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2774.
MMDCCXLIV. }


Рецензии