The charge is over. Research continues. Заряд конч

The charge is over. Research continues. Заряд кончился, исследования продолжаются. A work of the East-Republican fine internet-art.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . *. . .* . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . |. . . . .* . . . . . . . . *. . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . |. . .* . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . |. . . . . *. . . . . . . . . *. . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . *. . .* . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . |_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . о. . . . . о. . . . . . . .| .о |. . . . . . . . . .о . . . . . о. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . |./ /. . . |./ /. . . . . . . . . .| . . . . . . . . . .\ \.| . . . .\ \.| . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . ./ . . . . . /. . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . .\ . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . ./ .\ . . . ./ .\ . . . . . . . . . . /.\ . . . . . . . . . . ./ .\ . . . . / .\. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



February 8, 2022 21:31

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2787.
MMDCCLVII. }


Рецензии