The Constituting of Harmony. Конституирование гарм

The Constituting of Harmony. Конституирование гармонии. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . . . . . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .* . . . .* . . . .____________________ . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .* . . . . *. . .// . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./\ . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . . . . . . . .***. . . .// . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .// . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . .\ . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . |. . . . .| //. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . //|. . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./______\ . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . //. |. . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . //. . |. . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .a = b = c. .. . . . . . . . . .
. . . . . . . .// . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



February 9, 2022 19:58

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2790.
MMDCCLX. }


Рецензии