Китоби Хиштхона. Мадалиев Кутбиддин

               

                Мадалиев Ќутбиддин

                Ба сабр аз корхо берун равад банд,               
                Шавад най шаккару шаккар шавад ќанд.
               
                Хилолї


Мадалиев ;утбиддин 7 сентябри соли 1959 дар де;аи Хиштхонаи љамоати Пунѓаз дар оилаи иштирокчии ;анги Бузурги Ватанї Машарипов Мадал; таваллуд шудааст.
            Соли 1976    мактаби   №13, ба номи Камоли Хуљандиро хатм  кардааст.   
            Соли 1977 ом;зишго;и касбии техникии № 18 -ро бо ихтисоси “Тракторч;” ба итмом расонд.
         Соли 1977 ба совхози Съезди XXV ба кор омада, пас аз муддате  худи ;амон сол ба хизмат дар  сафњои  Артиши Шўравї сафарбар гардид. 
       Пас аз адои хизмати њарбї  аз соли 1979   ;амчун механизатори  совхози “Сеъзди XXV КПСС”  ба кор омад.      Соли 2000 совхози номбурда ба колхози “Гулистон” табдил дода шуд  ва ў то соли 2008  корро дар ин колхоз    давом дод.
     Соли 2008 раиси кумитаи  ма;аллаи “Навр;з” интихоб шуд. Дар ма;алла барои чаро;он шудани манзил;о ;иссаи арзандаи худро гузошт. Доимо  оиди ба танзим даровардани маъракаю маросимњо бо мардум  сў;батњо  мегузаронад. Барои ободонии ма;алла  к;шиши зиёд мекунад. Дар ма;алла барои тоза ниго; доштан ;ўйбор ва таъмири ро;;аракат мекунад.
 Соли 2008 њамроњи зављааш- Латофат ва писарашон-Лоиќ  Каъбаро зиёрат намудаанд.
  Оиладор. Панљ  фарзанд  дорад.


Рецензии