Китоби Хиштхона. Хочибоев Фуркат Эрбоевич

                Хочибоев Фурќат Эрбоевич




                Бандаи ранч бошу рохат бин,
                Дафтари ишќ хон, фасохат бин.
               
                Авхад




;о;ибоев Фур;ат Эрбоевич соли 17 09 1965 дар де;аи Хиштхонаи ;амоати Пун;ази ноњияи Ашт ба дунё омадааст.

              Соли 1982 мактаби миёнаи ра;ами 13, ба номи К. Ху;анд; ро бо ба;ои аъло хатм намуд.

       Соли 1983 барои давом додани та;сил ба ом;зишго;и педагогии ша;ри Конибодомдохил шуд. Дар ом;зишго; аъзои фаъоли ансанбли асбоб;ои хал;ї буд.

     Солњои 1984-1985 яке аз иштирокчиёни бе;тарини мусоби;аи “Бўстон” оиди навохтан ва хондани суруд;ои хал;; гардид.

      Соли 1986 баъди хатми ом;зишго; ба вазифаи муаллими синф;ои ибтидоии ба мактаби  № 13, ба номи Камоли Хуљандї кор таъин шуда, то њол дар ин вазифа кор мекунад.

      Соли 1988 ба ташабуси ; дар мактаб кабинети синф;ои ибтидо; ба асбоб;ои айён;;и;озонида шуд. Дар мактаб ба хонандагон навохтани асбоб;ои муси;иро ёд медињад.

      Соли 1989 дар озмуни но;иявии “;унча;ои санъат” дар байни ом;згорон иштирок карда, со;иби мукофот гардид. Якчанд маротиба барои кори пурсамараш бо ифтихорномањо ќадр гардидааст.
 
      Соли 2010  ;ро раиси кумитаи ма;аллаи  “Марказ;” интихоб намуданд. Барои ободонии ма;алла бо ;амро;ии ањолии ма;алла кўшиш мекунад. ;ама ба тозагии ;ую к;ча;о эътибор меди;анд. Дар ма;алла мунтазам   мусоби;а;ои варзишии   футболу волейбол  гузаронида мешавад.   Купруке  барои ба мактаб  рафтани хонандагон сохта шуд. Якчанд маротиба ро;;ои мошингарди ма;алларо таъмир карданд. Оиди оиладорию ватанпарвар; мунтазам ба сокинони ма;алла сў;бат мегузаронад. Дар ма;алла     оиди ба танзим даровардани тўю марака;о сў;батњо  мегузаронад.

      Соли 2015 ба аъзогии ;изби хал;ї- демократии То;икистон ќабул гардид.

      Оиладор. Панљ  фарзанд дорад.


Рецензии